Camilla on ammatiltaan domina: ”Minulla on hauskaa orjieni kanssa”

Kymmenen vuotta dominana työskennellyt Camilla, 34, alistaa miehiä työkseen. Naisen ammattiin liittyy paljon ennakkoluuloja, mutta parhaimmillaan hän on asiakkailleen kuin terapeutti, jonka vastaanotolla arkihuolet katoavat piiskan ja raipan avulla.

”En olisi ikinä uskonut, että päädyn tälle allalle, mutta toisaalta, ei kovin moni muukaan vielä nuorena tiedä omaa juttuaan. Lapsena halusin kuvataiteilijaksi, mutta minusta tulikin domina – tosin asiakkaani kutsuvat minua valtiattareksi tai jumalattareksi.

Olen kotoisin pieneltä paikkakunnalta Itä-Suomesta. Ala-asteen kuudennella luokkani pojat kehuivat minua kauniiksi ja sanoivat, että minun pitäisi pyrkiä missiksi. Pidin ajatusta hassuna, mutta poikien kommentit jäivät mieleeni.

Joitain vuosia myöhemmin osallistuin paikallisiin missikisoihin. Nautin saamastani huomiosta: ihmisten edessä olin elementissäni. Missikisoissa oma suosikkini oli uimapukukierros, sillä siinä pääsi esittelemään kroppaa yleisölle. Muut tytöt suhtautuivat kauhistellen vähäpukeisuuteen, mutta itse olin fiiliksissä. Flirttailin yleisölle, eikä se ollut missikisojen järjestäjien mielestä oikein soveliasta. Mietin, että minun täytyy varmaan kokeilla jotain muuta.

Sitten käsiini osui lehti, jossa oli kahden striptease-taiteilijan haastattelut. Ajattelin heti, että vau, tuota minunkin täytyy kokeilla! Muutin Helsinkiin, kun olin 19-vuotias, ja kaksi vuotta myöhemmin nousin ensimmäisen kerran striptease-klubin lavalle. Työllistin itseni stripparina ja olin tyytyväinen työhöni. Sitten eräs asiakkaani kysyi show’ni jälkeen, voisinko alistaa häntä.

Nainen vie, mies vikisee

Rakastan työtäni ja koen, että olen todella hyvä siinä, mitä teen. Minulla on korkea työmoraali ja haluan olla se paras valtiatar.

Suurin väärinkäsitys dominoista on, että tähän liittyisi seksin harrastamista. Olen itse pohdiskellut omaa suhtautumistani seksin myymiseen tai vaikkapa pornon kuvaamiseen, mutta ne eivät ole tuntuneet minun jutuiltani. Seksi on liian intiimiä. Siinä menee rajani.

”Suurin väärinkäsitys dominoista on, että tähän liittyisi seksin harrastamista.”

Valtiattarena palveluni lähtevät täysin asiakkaan toiveista. Ei ole yhtä tiettyä asiaa, jota tekisin aina kaikille. Varsin tavallisia pyyntöjä ovat piiskaus tai henkinen nöyryytys. Toteutan myös paljon erilaisia asufetissejä. Toivotuimpia roolihahmojani on, että pukeudun kynähameeseen ja olen tiukka bisnesnainen, joka kyykyttää alaisiaan. Asiakkaani ovat kaikenikäisiä miehiä, mutta tyypillinen asiakas on noin 40-60-vuotias mies.

Palveluni maksavat 200-250 euroa tunnilta. Tapaan asiakkaitani muutamana päivänä kuukaudessa, mutta työhöni sisältyy myös paljon muuta kuin pelkkää raipan heiluttamista. Suurin osa ajasta menee sessioiden valmisteluun, välineiden hankkimiseen, promoamiseen ja ihan normaaliin yritystoiminnan pyörittämiseen. Sessioita varten pitää myös varata studio ja saada aikataulut sopimaan yhteen.

Anna mulle piiskaa

Jos on pitkäaikainen ja luotettava asiakas, hän voi päästä valtiattaren suosioon ja näin ollen orjaksi. Kerran puin erään orjani sisäkön asuun siivoustehtävien ajaksi. Hänellä oli päällään pitsikoristeinen, mustavalkoinen mekko, valkoinen essu ja jalassa mustat stay-up-sukat. Asu oli miesorjalleni auttamattoman liian pieni, ja hän yritti epätoivoisesti kiskoa mekon helmaa alemmassa samalla, kun imuroi mattoani. Itse istuin sohvalla hihittelemässä. Orja oli hyvin kiusaantuneen oloinen, mutta selvästi kuitenkin nautti nöyryytetyksi tulemisesta.

”En ole vakava valtiatar, joka vain huutaa hulluna. Huumori kuuluu isona osana persoonaani. Minulla on hauskaa orjieni kanssa.”

Työssäni pitää osata olla julma, mutta samaan aikaan myös herkkä. Ihmisten lukeminen on ensiarvoisen tärkeää. Toisesta pitää osata tunnistaa, mistä hän nauttii. Ei voi antaa pelkkää kylmää kyytiä. En ole vakava valtiatar, joka vain huutaa hulluna. Huumori kuuluu isona osana persoonaani. Minulla on hauskaa orjieni kanssa.

Haluan tarjota asiakkailleni parhaan mahdollisen kokemuksen, ja se tarkoittaa, että työni on kestävällä pohjalla. Jos asiakkaalle tulee kynitty olo, ei itsellekään jää hyvä fiilis. Vuosien varrella ammatillinen itsevarmuuteni on kasvanut ja osaan jo luontevasti ehdottaa asiakkaalle erilaisia uusia asioita, joista hän saattaisi syttyä. Parasta on, kun asiakas lähettää jälkeenpäin palautetta ja kiittää hyvästä tapaamisesta. Se lämmittää.

Nainen, tyttöystävä, domina

En voisi seurustella ihmisen kanssa, joka ei hyväksy ammattiani. Nuorempana pidin hieman taukoa strippaamisesta, koska seurustelin miehen kanssa, joka ei sulattanut tanssimistani. Tämä on varsin tavallinen tarina, ja moni tyttö päätyy lopettamaan miehen takia. Mielestäni suhde ei ole kovin hyvällä pohjalla, jos toinen rajoittaa liikaa toista. Tiemme erkanivat silloisen poikaystäväni kanssa ja palasin taas tuhmien töiden pariin. Päätin jo silloin, etten aio enää koskaan luopua rakastamastani työstä miehen takia. Mieluummin olen vaikka yksin.

Nykyinen kumppanini on todella upea. Hän on alusta asti ollut todella kannustava ja positiivinen ammattiani kohtaan. Mieheni mielestä on upeaa, että olen domina. Olen hyvin onnekas.

Valtiattarena oleminen on minulle enemmän kuin työ, se on elämäntapa. En tiedä vielä, haluanko tehdä tätä loppuelämääni, mutta en näe mitään esteitä, miksi en voisi tehdä.

Katsoin kerran todella mielenkiintoisen dokumentin eräästä ranskalaisesta valtiattaresta, joka oli 80-vuotias. Tällä vanhemmalla dominalla oli muutama kotiorja, joita hän hyppyytti. Sitä katsoessani tuli olo, että niin, eihän valtiattarena olemista tarvitse lopettaa iän myötä, päinvastoin: vanheneminen voi tuoda valtiattarelle lisää arvovaltaa. Kuten oikeat monarkit, myös minä voin istua valtaistuimellani niin kauan kuin vain jaksan ja inspiraatiota riittää.”

Lue myös:

Seitsemän vuotta stripparina työskennellyt Alessandra: ”Joka päivä saattoi olla uusi tonni kukkarossa”

Ensimmäistä kertaa seksibileissä ollut kertoo: ”Seinällä roikkui piiskoja ja ruoskia, joita vieraat saivat vapaasti käyttää”

Teksti Mona Kuoppamaa
Kuvat Fotolia