Anna Puu kertoo, mitkä ovat hänen viisi suosikkijuttuaan juuri nyt

Laulaja ja The Voice of Finland -ohjelman tähtivalmentaja Anna Puu, 35, kertoi meille viisi tämän hetken lempiasiaansa.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

1. Vesijuoksu

"Helsingin uimastadion aukeaa vihdoin äitienpäivänä. Olen käynyt siellä vesijuoksemassa nyt pari kesää, koska siellä on suuri 50-metrinen allas. Yleensä menen jonkun kaverini kanssa, jolloin saan samalla juoruta ja harrastaa liikuntaa. Plussaa vielä, jos aurinko paistaa ja saan hyvän rusketuksen."

2. Radioheadin keikka

"Olen menossa kesäkuussa katsomaan Radioheadia Tukholmaan. Olen kuunnellut bändiä 13-vuotiaasta, mutta en ole nähnyt sitä vielä livenä. Kaikki Ok Computer– ja The Bends -albumien biisit ovat minulle todella tärkeitä, joten luvassa on tunteellinen trippi menneisyyteen."

Radiohead Ericsson Globe Arenalla Tukholmassa 9. kesäkuuta.

3. Big Little Lies -sarja

"Big Little Lies on ihan hillittömän hyvä. Tykkään sarjan musiikista ja siitä, miten biisit tuodaan kohtauksissa esiin esimerkiksi pikkutytön kautta. Loistavaa musiikkia on myös Skam-sarjassa. En olisi uskonut, että hurahdan nuorisodraamaan, mutta Skam on niin hyvä. Nyt vain odotan neljättä tuotantokautta…"

Big Little Lies -sarja HBO Nordicilla.

4. Bruno Marsin keikka

"Olen intohimoinen keikoilla kävijä, vaikka teen sitä työkseni. Toukokuussa menen siskoni kanssa katsomaan Bruno Marsia Hartwall Arenalle. Suhteeni laulajaan ei ole fanaattinen, mutta silti suht läheinen. Eniten odotan näkeväni hänet livenä."

Bruno Mars Hartwall Arenalla 22. toukokuuta.

5. Farfetch.com

"Nettishoppailu on paheeni. Haluan ostaa farfetch.comista jatkuvasti kaikkea. Tällä hetkellä olen fiiliksissä isoista hihoista, röyhelöistä ja frilloista. More is more!"

Frillahihainen pusero 600 e, Caroline Constas/Farfetch.com.

Kuvat: Viivi Huuska, MVPhotos ja Farfetch.com.