7 vinkkiä, joiden avulla saat elämältä haluamasi

1. Katso kokonaiskuvaa

Ennen kuin teet mitään muuta, mieti, missä haluaisit olla ja millä keinoilla pystyisit mahdollisesti saavuttamaan tavoitteesi. Suunnitelman tekeminen auttaa pitämään tavoitteesi selkeänä ja sulkemaan pois häiriötekijät.

2. Minne menetkin, ystävysty kaikkien kanssa

Tutustu ihmisiin ja ole AINA ystävällinen ja helposti lähestyttävä. Laajan sosiaalisen verkoston omaaminen saattaa tulevaisuudessa olla suureksi avuksi. Et tietenkään halua suhtautua ihmisiin pelkästään hyödykkeinä, mutta verkostoituminen rehellisin keinoin voi vaikuttaa tulevaisuuteesi merkittävästi.

3. Ylitä itsesi

Mitä enemmän yrität, sitä todennäköisemmin sen myös saavutat. Jos se tarkoittaa ylitöiden tekemistä ja sitä, että olet päivän päätteeksi rättiväsynyt, on se välillä sen arvoista. Tee töissä ylimääräisiä projekteja jos haluat saada ylennyksen ja opiskele vapaa-ajallasi jos haluat vaihtaa alaa kokonaan. Muista kuitenkin huolehtia myös hyvinvoinnistasi!

4. Tunnista heikkoutesi

Kukaan ei sanonut että tavoitteiden saavuttaminen olisi helppoa – mutta niin kauan kuin pystyt tunnistamaan esteet menestyksesi tiellä, pystyt myös ylittämään ne ja jatkamaan eteenpäin.

5. Valmistaudu tekemään vaikeita päätöksiä

Joskus sinun ehkä täytyy tehdä vaikeita päätöksiä, mutta jos se pitkällä tähtäimellä johdattaa sinut tavoitteesi luokse, on se täysin sen arvoista.

6. Älä ikinä anna periksi

Ole kuin X-factor kilpailijat, jotka kieltäytyvät poistumasta lavalta kunnes Simon Cowell antaa periksi ja päästää heidät jatkoon. Se on tavoitteesi.
’’Periksiantamattomuus on avain menestykseen’’ on syystäkin tunnettu sanonta, sillä se pitää täysin paikkansa. Jos joku sanoo sinulle ei, älä anna periksi ennen kuin vastaus onkin kyllä!

7. Usko itseesi

Niin kliseistä, mutta niin totta. Viimekädessä sinä olet se, joka saa asiat tapahtumaan – joten sinun myös täytyy uskoa että pystyt siihen. Itseluottamus voi ainoastaan parantaa mahdollisuuksiasi menestyä.

Kuva: MVPhotos