5 syytä hankkia toukokuun Cosmo

Hittidrinkkejä, deittivinkkejä maailmalta, inspiroivaa juhlamuotia ja mielenkiintoisia haastiksia. Tässä päätoimittaja Linda Forssin suosikkijutut Cosmon rakkausteemaisesta toukokuun numerosta.

  1. Janni<3 Joel. Bloggaajamme Janni Hussi ja Joel Harkimo antoivat Cosmolle ensimmäisen yhteisen lehtihaastiksensa. ”Alusta asti on tuntunut siltä kuin olisimme tunteneet aina, vaikka emme olleet ennen ensitreffejä koskaan tavanneet. Välillämme on jotain sielujen sympatiaa.” Aww! Upeat kuvat napattiin Helsingin Original Sokos Hotel Vaakunassa.
  2. Kauden herkullinen juhlamuoti. Pellavapuku, hempeä haalari, simpukkakoruja ja sirot, kirkkaanväriset sandaletit. Siinä ostoslistani juhlakauteen, koska tulossa on taas häitä, polttareita, babyshowereita, sukujuhlia, kolmekymppisiä…
  3. Trendikkäät drinkit. Muun muassa Yes Yes Yes ja The Cock -ravintoloistaan tunnettu Richard McCormick loihti Cosmolle viisi helppoa hittidrinkkiä. Huom! Yksi on alkoholiton!
  4. Mahtava Tuure! Laulaja-tubettaja Tuure Boelius avautui meille rakkaudesta – ja piti samalla reissulla huikean poseerauskoulun (löydät sen Instagramin kohokohdista). Vielä kun pääsisi kuulemaan Tuuren salaista taitoa eli sitä, miten hän imitoi Tarja Halosta.
  5. Maailmanluokan deitit -juttu. Millaista on deittailla New Yorkissa, Melbournessa, Lontoossa ja Berliinissä? Miehet maksavat ekoilla treffeillä, se on ainakin varma juttu.

Teksti Toimitus