5 asiaa, joista ei tarvitse stressata suhteessa

1. Hän ei julkaise Facebookissa päivitystä vuosipäivästänne.

Mutta hän kertoo joka päivä sinulle kasvotusten rakastavansa sinua. Tarvitseeko kaikkien pikkuserkkujesi välttämättä tietääkään, että hän alkoi olla elämänsä rakkauden kanssa tasan kaksi vuotta sitten?

2. Hän ei hallitse täydellisesti lahjanantamisen jaloa taitoa.

Eikö hän rakenna huimaa aarteenmetsästysreittiä, jonka päässä odottaa kultaisennoutajan pentu timanttisormus kaulassaan? Törkeää! Mutta hän varmasti tajuaa vinkin meilistäsi, jossa on linkki siihen Marc Jacobsin laukkuun, jota toivot synttärilahjaksi.

3. Menette joskus vihaisina nukkumaan.

Sääntö siitä, ettei sänkyyn saisi mennä kiukkuisena, on täysin aikansa elänyt. Joskus yön yli nukkuminen ja virkistyneellä mielellä herääminen on paljon parempi vaihtoehto kuin se, että kinaatte asiasta aamukahteen keskellä viikkoa.

4. Ette syö illallista yhdessä.

Aina ei jaksa ryhtyä Jamie Oliveriksi pitkän päivän jälkeen. On ihan ok, että hän lämmittää itselleen mikropitsan, ja sinä syöt myöhemmin pari päivää vanhaa kalakeittoa. Periaatteessa et syö yksin. Syötte molemmat itseksenne, mutta yhdessä saman katon alla.

5. Ette tykkää samoista elokuvista.

Tai tv-ohjelmista. Sinun mielestäsi Game of Thrones on yhtä isoa larppauspeliä, kun taas hänellä ei ole aavistustakaan, mikä on Gossip Girl. Ei hätää, sillä fanitatte yhdessä jotakin paljon tärkeämpää: sunnuntai-illan seksiä.

Lue kesäkuun Cosmosta myös pitkään yhdessä olleiden parien vinkit kestävään suhteeseen.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Katso myös:

8 syytä, miksi seurustelu on parasta

”Mintun vamma ei vähennä häntä ihmisenä”

8 asiaa, jotka sinun tulisi sanoa useammin