4 sovellusta, jotka auttavat sinua rentoutumaan

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Headspace (iOS, Android, ilmainen)

Headspace on tämän hetken suosikkimeditaatiosovelluksemme. Se tarjoaa kymmenen minuutin mittaisia meditointisessioita, joiden avulla voit harjoitella mindfulnessin alkeita. Sovelluksen on kehittänyt budhhalaismunkki Andy Puddicombe. Myös Emma Watsonin kerrotaan käyttävän Headspacea.

Relax Melodies (iOS, Android, ilmainen)

Valvottaako stressi iltaisin? Relax Melodies lupaa nukuttaa sinut kahdessakymmenessä minuutissa rentouttavien äänien, kuten linnunlaulun ja meren kohinan avulla. Sovellus tarjoaa lisäksi muun muassa opastusta ajanhallinnan, itsetunnon ja luovuuden kehittämiseen. 

Happify, (iOS, Android, ilmainen)

Jos sinulla on tapana sortua helposti negistelyyn, lataa tämä sovellus. Happify lupaa parantaa mielialaasi pysyvästi pelien, kyselytutkimusten ja inspiroivien puheenvuorojen avulla. Happify saattaaa vaikuttaa aluksi sekavalta ja vaikealta käyttää, mutta sen tarjoama sisältö on kieltämättä laadukasta.

Karmic, (iOS, ilmainen)

Karmic tarjoaa päivittäin uusia sitaatteja ja tehtäviä, joita suorittamalla keräät pisteitä Karmic Aura -tilillesi. Saat lisäpisteitä meditaatiotyökalun käyttämisestä. Helppo tapa piristää tylsää päivää!

Kuva: iStock