14 mokaa, joita parikymppiset tekevät liian usein

1. Olet koukussa sosiaaliseen mediaan. Tekeekö sinunkin pahaa miettiä, kuinka monta (sataa) tuntia olet käyttänyt stalkkaamalla tuntemattomien ihmisten Insta-profiileja? Ugh. Sama täällä. Sulje kännykkä ja lähde ulos aurinkoon!

2. Peset hiuksesi päivittäin. Tuhlaat vain vettä, shampoota, hoitoainetta ja arvokasta vapaa-aikaasi. Hiuksia ei tarvitse pestä joka päivä. Kokeile kuivashampoota.

3. Käytät paljon rahaa ulkona syömiseen. Se lähiravintolasi 18 euron vuohenjuustosalaatti on tietysti herkullinen, mutta yritä säästellä ulkona syömistä erityistilanteita varten. Silloin arvostat niitä itsekin enemmän.  

4. Kohtelet kroppaasi kaltoin. Tiedämme tunteen: arkisin vihersmoothieita ja joogaa, viikonloppuisin skumppaa ja McFeast-aterioita aamuyöhön. Anna kropallesi armoa ja muista, että tasapaino on tärkeää elämän kaikilla osa-alueilla. 

5. Yrität ruskettua, vaikka tiedät kaiken UV-säteiden vaaroista. Lopeata heti! Kokeile mieluummin vaikkapa itseruskettavia voiteita, 

6. Hyppelet parisuhteesta toiseen. Se saattaa olla vaikeaa, mutta yritä olla tuhlaamatta liikaa aikaa poikaystävän löytämiseen. Äläkä ainakaan turhaan roiku suhteessa, jonka tiedät jo nyt olevan tuhoon tuomittu. 

7. Jahtaat miehiä, jotka kohtelevat sinua huonosti. Muista vanha nyrkkisääntö: tyyppi soittaa kyllä, jos on kiinnostunut. 

8. Olet huolimaton ehkäisyn kanssa. Älä IKINÄ anna yhdenyön säädön suostutella sinua seksiin ilman kondomia!!!

9. Hankit lemmikin, vaikka et tiedä, missä maassa haluat asua vuoden kuluttua. 

10. Kokeilet ihmedieettejä. Ihan sama, kuinka montaa lentoemäntä-, kaalikeitto-, tai näkkileipädieettiä testaisit, painosi palaa takaisin normaalilukemaan viimeistään kahden viikon kuluttua. :/ 

11. Tuhlaat rahasi yhdeksän euroa maksaviin polyesteri-riepuhihin sen sijaan, että säästäisit superkivaan ja laadukkaaseen vaatteeseen.

12. Ostelet kosmetiikkaa, johon sinulla ei todellakaan olisi varaa. Sephoralla menee lujaa, koska me kaikki haluamme uskoa siihen, että täydellinen 60 euron primeri voi todellakin muuttaa elämämme.

13. Suhtaudut tuomitsevasti kavereidesi poikaystäviin ilman, että vaivaudut edes tutustumaan heihin kunnolla. Jos frendisi on onnellinen, sinun pitäisi iloita hänen puolestaan.

14. Et uskalla sanoa ei. Opettele kieltäytymään kohteliaasti ankean kuuloisesta bilekutsusta, naurettavasta työtehtävästä ja epämiellyttävästä treffipyynnöstä. Se tekee elämästä mielettömästi helpompaa. 

Kuva: MVPhotos