13 tapaa, joilla juhliminen muuttuu kolmenkympin lähestyessä

1. Ne, mitä kutsuttiin ennen nimellä ”etkot” ovat nykyään varsinaiset juhlat. Iltaa ei enää jaeta etkoihin, juhliin ja jatkoihin. Saatat juoda kotona muutaman drinkit ja olla tyytyväinen sen sijaan, että ajattelisit sen olevan alku eeppisimmälle illalle ikinä. (Olet oppinut, ettei se koskaan johda eeppisimpään iltaan ikinä.)

2. Saat hiprakan semikivasta viinistä. Et enää toiseksi halvimmasta vodkasta sekoitettuna mango-appelsiini-et-edes-tiedä-miksi-ostit-sen-mehuun, joka on lojunut viikkoja jääkaapissasi.

3. Saat shoteista vain pahan olon. Jätät ne siis suosiolla väliin.

4. Jos ”Shots! Shots! Shots!” -kappale alkaa soimaan, otat laukkusi kainaloon ja painelet suoraan ovesta ulos. Huonoja kokemuksia tästä laulusta. Huonoja.

5Rankimmat juhlat, joissa käyt ovat häät. Ja niitähän on nykyään paljon.

6. Kun heräät, osaat laskea tarkkaan edellisenä iltana juomiesi drinkkien määrän. Et enää ole ulkona ja juo niin kauan kunnes menet sekaisin laskuissa kaikkien niiden tequilojen, mojitojen ja sambuca-shottien (MIKSI?!?) määrässä, mitä olet ehtinyt juoda.

7. Voit lähteä ulos lenkkareissa ja farkkusortseissa. Kun näet tyttöjen tulevan baariin sisään stiletoissaan ja vartalonmyötäisissä mekoissaan, ajattelet, että onneksi olet ohittanut sen vaiheen, kun sinun oli ahtauduttava epämukavasti puristaviin party-asuihin.

8. Yökerhot satuttavat sydäntäsi. Olisitpa kotona kirjan kanssa…

9. Jos kaupungin suosituin baari on liian täynnä ja meluisa, vaihdat toiseen paikkaan. Haluat kuulla omat ajatuksesi, liikuttaa käsiäsi ja käydä keskustelua ystäviesi kanssa.

10. Tiedät, että on typerää jonottaa paikkoihin. Juomat maistuvat samalta oli jono ulos asti tai ei.

11Lempijuomasi on se, mikä ei tee sinusta väsynyttä. MUTTA ei myöskään energiajuoma, koska olet lukenut siitä huolestuttavia tutkimuksia.

12Ilmaisen juoman bileet tuovat mieleesi isot, pitkät jonot, joissa et halua seistä. Maksat mieluummin juomista, kuin taistelet suuren ihmisjoukon kanssa ilmaisista.

13Kotiin päästyäsi todella peset kasvosi, harjaat hampaasi ja laitat yöpaidan päälle ennen kuin painut pehkuihin.

 

Alkuperäinen juttu: Cosmopolitan.com 

Kuvat: GettyImage, Giphy