12 asiaa, joista EI kannata stressata parikymppisenä

1. Ystäväsi menestyvät sinua nopeammin. 

Vanha luokkakaverisi sai juuri levytyssopimuksen ja bestiksesi suorittaa toista yliopistotutkintoaan. Iloitse muiden hienoista saavituksista, sinunkin aikasi koittaa vielä. 

2. Et ole pysynyt aikataulussa. 

Olitko sinäkin kuvitellut olevasi unelmaduunissasi 25-vuotiaana, kihloissa 26-vuotiaana ja omistavasi ihanan kaupunkiasunnon 27-vuotiaana? *lol* Älä turhaan murehdi, jos teininä tekemäsi suunnitelmat eivät ole toteutuneet – et ole ainoa.

3. Poikaystävän löytäminen.

Koska tyhjiön täyttäminen on surkea lähtökohta suhteelle. Mahdollisen poikaystävän pitäisi olla vain ihana lisä jo valmiiksi ah-niin-mahtavaan elämääsi. 

4. Et ole enää ihan niin… cool. 

Okei, on ikävää huomata, ettet enää ole yhtä perillä tämän hetken kuumimmista DJ:stä, bloggaajista ja tubettajista kuin 17-vuotias siskosi. Toisaalta, ikävöitkö tosissasi lukioaikaa? Niinpä. 

5. Aloillesi asettuminen.

Tinder-deittailu ja yhden illan jutut voivat parhaimmillaan olla superhauskoja. Jos olet tyytyväinen sinkkuna, älä koita aloittaa vakavaa suhdetta väkisin. Sinulla on koko loppuelämä aikaa olla parisuhteessa!

6. Rahan käyttäminen matkusteluun.

Koska 150 euron meno-paluulentojen hankkiminen Barcelonaan mimmiporukalla tulee varmasti olemaan paras päätös ikinä. 

7. Juhliminen.

Älä pode huonoa omaatuntoa siitä, että lipsuit kesällä bilettämään villiintyneen teinin tavoin tai jos välillä raahaudut kotiin vasta auringonnousun aikaan. Elämässäsi tulee olemaan myös ajanjaksoja, jolloin suunnittelemattomat kreisibailut eivät yksinkertaisesti ole mahdollisia. 

8. Sinulla ei ole suunnitelmia perjantai-illalle.

Uhh, Orange Is The New Black + tacot ja guacamole = Täydellinen Suunnitelma. 

9. Tekstareiden ylianalysointi.

Kunka monta tuntia pitäisi odottaa, että vastaan? Miksei HÄN ole vastannut minulle? Miksi viestissä ei ollut hymiötä?!?!?! STOP.

10. Asuntosi sisustus. 

Frendisi tuskin tuomitsevat sinua, vaikka kahvikuppisi eivät ole samaa sarjaa etkä omista kuin yhden kattilan. Sinulla vain sattuu olemaan tällä hetkellä tärkeämpiäkin keinoja tuhlata roposi. Kuten Zaran alemekot ja lempparibändisi keikkaliput!

11. Joogatunnin skippaaminen.

Älä stressaa, vaikka välillä laiskottaisi. Rentoutuminen kotisohvalla tekee melkein yhtä hyvää kuin jooga. 

12. Vaatekaappisi ei vieläkään ole ”ajaton” ja ”toimiva”.

Loisteliaan vaatekaapin luominen vie aikaa ja rahaa. On ymmärrettävää, ettet pysty vielä sijoittamaan kestäviin klassikoihin – Gina Tricotissa shoppailu on edelleen täysin okei.

Alkuperäinen juttu: Cosmopolitan.com