10 tärkeintä vinkkiä flirttailuun

1. Aloita keskustelu rohkeasti – unohda nokkelat avaukset. Et tarvitse keskustelun avaamiseen niljakkaita iskurepliikkejä. Etsi mieluummin tilanteesta jotain joka todella kiinnostaa sinua, kuten ”Mitä sinä juot?/ Kuinka tunnet Alexandran?” TAI yksinkertaisesti ”Moi, mikä on nimesi?”

2. Kehuminen on tehokas tapa flirttailla. Meistä jokainen nauttii vilpittömistä kehuista. Jos huomaat jotain miellyttävää, sano se ääneen. Saat yleensä vastaukseksi vähintään tyytyväisen hymyn.

3. Jos olet ujo, voit myöntää sen. Kun kerrot kundille että olet ujo, rikot jään. Hänkin saattaa tuntea olonsa ujoksi tai ainakin hieman hermostuneeksi.

4. Jos et ole kiinnostunut, on aika perääntyä. Henkilökemia = tunnet olosi hyväksi + haluat todella jutella kyseisen ihmisen kanssa. Jos sinusta ei tunnu siltä, älä jää tilanteeseen kärvistelemään, vaan kerro kohteliaasti, että sinun on nyt mentävä.

5. Älä kysy liian syviä, henkilökohtaisia kysymyksiä. Sinun ei todellakaan tarvitse tietää vastapuolen syvimpiä ajatuksia. Pidä keskustelu hauskalla ja kevyellä tasolla. 

6. Epäonnistut jos ”yrität” olla seksikäs, joten älä. Kaikista tärkeintä on olla oma itsensä, eikä yrittää mitään muuta. Älä ota liikaa paineita.  Epäaitouden bongaa kilometrien päästä.

Online 

7. Seuraa samoja ohjeita kuin normaalielämässä. Kirjoitetut keskustelut ovat tekstitettyjä versioista normaalista elämästä. Älä yritä liikaa, vaan ole oma itsesi myös online.

8. Älä ole liian seksuaalinen. Se tappaa romanssin hetkessä. Kevyet seksuaaliset viittaukset ovat ok, mutta älä mene liiallisiin yksityiskohtiin. 

9. Pidä huoli että flirttailette saman verran. Huomioi että keskustelukumppanisi flirttailee yhtä paljon kuin sinäkin. Flirtti on tanssi, ei yhden miehen show: älä dominoi keskustelua.

10. Tarkista oikeinkirjoitus ja hänen nimensä. Jos kutsut ”Johannesta” vahingossa ”Joniksi”, annat itsestäsi erikoisen kuvan.

Alkuperäinen juttu: Elle.com

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Lue myös nämä:

Mitä miehet todella ajattelevat deittailusta?

6 merkkiä siitä, että kundi on peluri

Nämä 7 asiaa ärsyttävät Tinderissä