10 juhannustaikaa, joita kannattaa kokeilla

Juhannusyössä on taikaa, senhän me kaikki tiedämme. Näillä perinteisillä juhannustaioilla teet keskikesän juhlastasi vieläkin maagisemman!

1. Kurkkaa juhannusyönä kaivoon, lampeen tai lähteeseen (mieluiten alasti), niin näet tulevan puolisosi.

2. Vanhan uskomuksen mukaan saniaisen voi nähdä kukkivan vain juhannusyönä. Jos sinulla käy tuuri ja löydät kukkivan saniaisen, nappaa se äkkiä mukaasi, sillä kukka tuo poimijalleen taikavoimia.

3. Laita juhannusyönä tyynysi alle sitomaton saunavihta, niin näet unessasi tulevan puolisosi sitovan sen.

4. Voit myös sujauttaa vasemman jalan sukkasi väärinpäin jalkaasi, niin näet unta tulevasta sulhasestasi.

5. Lähde kävelylle ja kierrä kolmikulmainen pelto alastomana kolme kertaa, niin kolmannella kerralla tuleva poikaystäväsi astelee sinua vastaan.

6.Säästä juhannussauna myöhäiseen iltaan. Kierrä kolme kertaa saunan ympäri keskiyöllä ja kurkkaa sitten luukusta sisään, niin näet tulevan poikaystäväsi. Muista kuitenkin varata sulholle lahja, tai muuten pahat voimat uhkaavat sinua.

7. Hakeudu juhannuksena juhannuskokon läheisyyteen. Uskomuksen mukaan savu kääntyy sen ihmisen suuntaan, joka pääsee pian naimisiin.

8. Laske juhannuksena kuinka monta kertaa käki kukkuu. Niin monen vuoden kuluttua menet naimisiin.

9. Aseta ennen nukkumaan menoa tyynysi alle seitsemän erilaista kukkaa, jotka on poimittu seitsemältä eri niityltä. Tämä on kenties kaikkein tunnetuin juhannustaika ja sen uskotaan näyttävän sinulle tulevan sulhasesi unessa.

10. Ravistele aamulla kuihtunutta kukkakimppua (tai niitä seitsemää kukkaa jotka löydät tyynysi alta) ja kimpusta saattaa pudota tulevan poikaystäväsi hius.

Katso myös:

Lue nämä kirjat kesällä

Tässä ovat kesän kiinnostavimmat festarit

Nämä ominaisuudet erottavat bestiksesi muista kavereistasi