10 erilaista tapaa viettää ystävänpäivää

Keräsimme 10 ihanaa tapaa juhlistaa ystävänpäivää, vietitpä sitä sitten kavereidesi tai oman kultasi kanssa.

Lähde pulkkailmaan

Pakkaa mukaasi termospullollinen höyryävän kuumaa kaakaota ja suuntaa lähimpään pulkkamäkeen. Vauhdin hurma ja pöllyävä lumi tekevät päivästä ikimuistoisen. Anna jonkun suudella pakkasessa punastuneet poskesi suliksi.

Illallista ulkona

Kuuluuko ystävänpäivänviettotapoihisi aina ravintolaillallinen? Kokeile tänä vuonna jotain uutta ja lähde eväsretkelle luontoon. Ulkona ruoka maistuu tunnetusti aina paremmalta ja loimuava nuotio luo retkelle romanttiset puitteet.

Punastele Mr. Greyn kanssa

Fifty Shades of Grey -trilogian toinen osa saapuu sopivasti ystävänpäiväksi elokuvateattereihin. Lähde kaveriporukalla kiikaroimaan syötävän seksikään Jamie Dornanin kroppaa tai raahaa kultasi mukaan ihan vain vaikka opetusmielessä.

Ilahduta tuntemattomia

Kaikilla ei valitettavasti ole ystävää, jonka kanssa ihanaa päivää juhlistaisi. Askartele kasa ystävänpäiväkortteja ja jaa ne naapureidesi postiluukkuihin tai lähde ystäväsi kanssa kadulle jakamaan termospullosta kuumaa mehua ohikulkijoille.

Rentoudu kylpylässä

Mikä olisikaan ihanampaa, kuin pussailu höyrysaunan hämyssä. Ota kultasi mukaan ja sukella porealtaan kuohuihin tai kokeile, kuka ystävistäsi laskee liukumäessä nopeimmin.

Järjestä pyjamabileet

Pelatkaa pullonpyöritystä, tehkää toisillenne kasvonaamiot ja uppoutukaa suosikkisarjanne pauloihin. Illan kruunaa totta kai tyynysota.

Palaa alkuun

Vie ystäväsi tai rakkaasi paikkaan, jossa tapasitte ensimmäisen kerran. Muistelkaa kahvikupposen ääressä ihanaa yhteistä matkaanne. Varaa mukaan nenäliinoja!

Moshaa keikalla

Ystävänpäivänä vietetään Valtakunnallista Keikkapäivää, jolloin Suomen rock-klubien liiton jäsenklubit tarjoavat pääsymaksuttomia keikkoja ympäri Suomen. Oiva tilaisuus lähteä vanhan suosikkilaulajan keikalle tai tutustua uuteen bändiin.

Kokkaa kolmen ystävän illallinen

Mikä voisikaan olla hauskempaa kuin yhdessä kokkaaminen? Jakakaa tehtävät niin, että yksi saa suunnitella ja valmistaa alkuruuan, toinen pääruuan ja kolmas jälkiruuan. Nauttikaa toistenne luomuksista pitkään ja hartaasti. Hauskan lisän iltaan tuo, jos arvostelette toistenne kokkaukset. Eniten pisteitä saanut saa korkata illan päätteeksi kuoharipullon.

Askartele ystävänpäiväkoru

Askarrelkaa toisillenne yhdessä persoonalliset ystävänpäiväkorut helmistä, napeista ja kierrätysmateriaaleista. Tämä lahja päihittää kukat ja suklaan mennen tullen.

Kuva: MVPhotos