Keskustelujen säännöt

Voit osallistua Cosmopolitanin keskusteluihin joko anonyyminä tai nimimerkillä. Huomaathan, että nimimerkin käyttäminen vaatii rekisteröitymisen sivustolle. Kun kirjaudut sivustolle rekisteröidyttyäsi, tulee nimimerkkisi automaattisesti kaikkien kirjoittamiesi viestien yhteyteen. Rekisteröityneenä voit halutessasi kirjoittaa myös anonyymisti.

Noudatathan kirjoittaessasi hyviä nettitapoja ja lakia. Ehdottomasti kiellettyjä ovat rasismi, kansanryhmää vastaan kiihottaminen, herjaukset ja kunnianloukkaukset sekä yksityisyyden loukkaaminen. Asialliseen keskusteluun ei myöskään kuulu toisten haukkuminen, asiaton kielenkäyttö, asiattomat linkit, viestien monistaminen tai tarkoituksellinen loukkaaminen. Muista, että olet vastuussa kirjoituksistasi, vaikka kirjoittaisit nimettömänä. 

Viestitilaa ei saa käyttää kaupalliseen mainontaan.

Toimituksella on oikeus poistaa tai poistattaa asiattomia viestejä. Toimituksella on myös oikeus estää yksittäisen keskustelijan pääsy sivustolle estämällä viestien lähettäminen häirikön käyttämästä IP-osoitteesta.

Tekijänoikeudet

Sanoma Media Finlandilla on oikeus korvauksetta käyttää ja uudelleenjulkaista tai luovuttaa edelleen muunneltuna tai alkuperäisessä asussaan joko kokonaan tai osittain ja/tai liitettynä johonkin toiseen aineistoon käyttäjän palvelun kautta keskustelupalstoille tai kommentointeihin lähettämää tai välittämää aineistoa Sanoma Media Finlandin liike-, tiedonvälitys-, pr-, tai muussa toiminnassa.

Cosmo saattaa esimerkiksi poimia otteita keskusteluista, kommenteista tai saamastaan palautteesta ja julkaista niitä lehdessä tai verkkosivustolla.

Tervetuloa mukaan! Pääset takaisin keskustelualueelle täältä.