Tervetuloa keskustelemaan

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Vierailija
Eilen 13:04

" Hyvät tulokset vanhemmuudenarvioinnista (turvalliset kiintymyssuhteet ja hyvä yhteishenki) saanut päihteetön perhe, jossa ei ole mielenterveys- tai väkivaltaongelmia painostettiin Sitran rahoittaman Jatkopolut Oy:n omistamaan Hermannin perhekuntoutuskeskukseen hatarin perustein (erityislapsen k

Vierailija
1.6.2006

voi olla hlmö kysymys mut tarviisin apuia kosk olen kultani kaa menos lauantaina paikkaa jost on paljon puhuttu enkä haluais olla pois sieltä. nyt mul on kuitenki vähä kuumetta..
kertokaa miten saatte kuumeen laskemaan helposti??
vastailkaa PLEASE(tää on tärkeää)

Vierailija
Su 21:26

Näit tälläsii keskusteluja on jo aika paljon mutta en niitä nyt ruvennut selamaan joten...

Haluaisin kuulla kokemuksia nännikoruista?
Ja onko helsinki/espoo/vantaa seudulla yhtään luotettavia lävistysliikkeitä missä alaikäisille laitettaisiin...

Vierailija
14.3.2006

Kas kummaa, minäkin huomasin pienenä kuinka barbeja riisutaan :D Äidille muistan aina selittäneeni kuinka barbit olivat menossa "vain saunomaan" jos esim. barbinvaatteen hiha jäi jumiin enkä saanut vaatetta pois ja tarvin äidin apua :D

Vierailija
La 09:52

Moii! Omassani ensin tilattiin joku ihme pesukone ja sitte mun iskä yhtäkkii kuoli en enää muista miks mut mun veli sai siit viestin, ja itkettii.

Vierailija
22.2.

Nyt Suomi aitoon kasvuun ja päästään hallituksen KIKY;stä eroon. Kansalaisaloite.fi sivulla on Perintö- ja lahjaverosta luopumisen aloite, lisää nyt oma nimesi, jo yli 22 000 nimeä. Saamme myös paluumuuttajia Portugalista Suomeen ja kenties ulkomaille muuttaneita urheilijoita perheineen.

Kysely
Vierailija
10.3.

Siis oon ite 13wee tyttö, ja asun naantalissa. Mun harrastuksii on ratsatus ja uiminen, koulu menee ihan kivasti. Pojat pörräää ympärillä mut, ei ihan siis ihan o.e mun makuun. Musiikki makuuni kuuluu katy perryn roar, ja miley cyruksen vai mikä hän sitten onkin nii usa biisi.

Vierailija
8.11.2005

Panseksuaali=ihminen joka kelpuuttaa sänkyynsä kenet vaan. Olen tässä tajunnut kuvittelevani seksiä lähes kaikkien tapaamieni miesten kanssa ja myöskin kuvittelen heidän automaattisesti himoitsevan minua. Apua, onko tämä täysin normaalia vai olenko panseksuaali?

Vierailija
4.8.2006

Yllättäen mieheke vain sormensa iski "väärään reikään", ja ensin hämmästyksissäni epäilinkin että liekö vahingossa sattunut väärälle reiälle mutta ei, löytyi sormet eri kädestä eriin reikään. Mies kun todella on pyllymiehiä.

Vierailija
Ti 19:15

Oon tapaillu nyt muutaman kuukauden erästä miestä. Nyt sitten mies pyysi mua mukaansa kotibileisiin, jonne lähes kaikki hänen kaverinsa ovat tulossa.
Miten siis "tekisin vaikutuksen" miehen kavereihin?

Kysely
Vierailija
8.3.

Siis kaipaan noit Youtubeen ladattavii videoit, et mistä aiheesta kannaþaa siis aloittaa? Oon 13wee tyttö ja en tiiä et, pysyyks omat tiedot omassa tiedossa? Ite haluisin tehdä videoita koulumatkalla, omassa harrastuksessa, kaverin kans, yksin, ja ulkona aika paljon.

Vierailija
11.3.

1. Eivät auta toisiaan
2. Suuttuvat liian helposti
3. Eivät ymmärrä hauskaakaan pilaa
4. Ovat epäkohteliaita ja epärehellellisii toisilleen
5. Kaikki eivät ole tällasii pahoi, mutta suurin osa ihmisistä on inaki, yli puolet

Vierailija
12.3.

Tämä musiikki/ tyyli on monelle suomalaiselle varmasti uusi. Itsekkin aloin kuunnella afrikkalaista afromusiikkia kesästä käydessäni apollossa Helsingissä. . Ihastuin jotenkin musiikkiin ja aloin kuunnella sitä paljon räpin kanssa . Tykkään tottakai muista suuntauksista kanssa mm. Hiphop. Rock.