Tervetuloa keskustelemaan

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Vierailija
To 14:02

Haluisin saada vähän perusteluja sille, että saisin vanhemmat ostaan vanhojentanssimekon uutena. Meillä on tässä vähän kinaa asiasta, äiti ehkä saattais antais luvan, mutta iskä varsinkin on ongelma. Joten vinkkejä, miten voisin perustella asian, kiitos.

Vierailija
24.7.

Sain kirpparilta käytännössä ilmaiseksi tommoset "LV"-kengät. En missään nimessä kuvittele, että ne olisi aidot, mutta kovasti kiinnostaa että mistä mallista nää olisi jäljennetty. Joten tunnistaako joku http://imgur.com/a/vqOj8

Vierailija
14.7.

Hei! Löysin vuodelta 1984-1985 saksankielisiä ja englanninkielisiä vogue aikakauslehdet. Kiinnostaa tietää niiden arvot ja onko ne kysyttyjä? Esimerkiksi yksi lehdestä vogue deutsch november 1985, siinä kerrotaan Monacon Carolinesta.

24.4.

Olen menossa katsomaan keikkaa, eikä mulla ole hajuakaan mitä laittaa päälle? Onko jossain esim blogissa tai youtubessa inspiraatiolähteitä keikkapukeutumiseen? Mitä EI kannata laittaa päälle?

Vierailija
17.5.2016

Teen ekaa kertaa nyt tänne keskustelun.. Alotetaan tästä että hakisin uutta luettavaa (blogeja)! Oon todella huono löytämään mitään uutta ja muotiblogit joissa olis muitakin kuin yhteistyöjuttuja kiinnostais. Tuotteiden esittelyjä, vaatteita, kosmetiikkaa jne rehellisin mielipitein.