Tervetuloa keskustelemaan

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Vierailija
21.9.2017

Haluisin saada vähän perusteluja sille, että saisin vanhemmat ostaan vanhojentanssimekon uutena. Meillä on tässä vähän kinaa asiasta, äiti ehkä saattais antais luvan, mutta iskä varsinkin on ongelma. Joten vinkkejä, miten voisin perustella asian, kiitos.

Vierailija
12.10.2017

Opiskelen Lapin yliopistossa, ja teen Pro gradu -tutkimusta vaatetussuunnittelun koulutusohjelmaan. Tutkimukseni aiheena on mielikuvissa elävä haavemaailma ja sen vaikutus pukeutumiseen.

Vierailija
24.7.2017

Sain kirpparilta käytännössä ilmaiseksi tommoset "LV"-kengät. En missään nimessä kuvittele, että ne olisi aidot, mutta kovasti kiinnostaa että mistä mallista nää olisi jäljennetty. Joten tunnistaako joku http://imgur.com/a/vqOj8

Vierailija
14.7.2017

Hei! Löysin vuodelta 1984-1985 saksankielisiä ja englanninkielisiä vogue aikakauslehdet. Kiinnostaa tietää niiden arvot ja onko ne kysyttyjä? Esimerkiksi yksi lehdestä vogue deutsch november 1985, siinä kerrotaan Monacon Carolinesta.

24.4.2017

Olen menossa katsomaan keikkaa, eikä mulla ole hajuakaan mitä laittaa päälle? Onko jossain esim blogissa tai youtubessa inspiraatiolähteitä keikkapukeutumiseen? Mitä EI kannata laittaa päälle?