Haluaako hän takaisin?

Vierailija

Seurustelimme poikaystäväni kanssa reilun vuoden. Suhde oli aika vuoristorataa ja syvää suhdetta ei saatu aikaiseksi. Nyt poikaystäväni jätti minut riitojen takia. Kuitenkin parin päivän päästä hän kysyi olenko onnellisempi näin ja miksi haluaisin jatkaa TAAS sitä samaa vanhaa. Vastasin etten haluakaan. Sen jälkeen hän kirjoitti minulle mesessä ihan normaalisti, mutta muistutti ettei yhdessä olla. Nyt hän on ulkomailla ja hän lupasi ostaa minulle jotain ja lähettää postikortin. Loppuun hän laittoi sydämiä. Eli haluaako hän minut takaisin vai haluaako hän vain pitää minut lähellä ettei muita tulisi?

Kommentit (2)

Vierailija

Saattaa olla, että hän haluaa sinut takaisin tai edes jonkun, koska näyttää siltä ettei poikaystäväsi osaa olla yksin. Ei kannata jatkaa suhdetta joka ei toimi... Voitte toki vielä yrittää, mutta kannattaa ennen sitä sopia tietyt pelisäännöt ja, jollei suhde toimi säännöistä ja muutoksista huolimatta,niin tuskin ette ole luotuja toisillenne.

Vierailija

Minusta tuo kuulosti siltä että hän ei ehkä oikein tiedä mitä haluaa, ja omaa aikaa miettiä asioita... Ja sydämmiä jne. lähettäisi siksi että haluu pitää sut vielä lähellä/tallella jos hän muuttaisi mielensä ja haluaisi taas seurustella. Ja jos hän vielä kysyy tommosia asioita, niin vaikuttaa siltä että hän haluaa tietää mitä miletä olet, ja jos hänella on vielä mahdollisuuksia saada sinut takasin.....

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat