Teema bileisiin

Vierailija

Nyt pitäisi keksiä joku hyvä teema bileisiin. Eli siis onko ideoita? Oleteko olleet jossain bileissä missä oli hauska teema yms?

Sivut

Kommentit (20)

Vierailija

Jo pelkät värit toimii teemana loistavasti :) itse ainakin tykkäsin tosi paljon, kun kerran olin bileissä joissa vieraiden piti pukeutua synttärisankarin lempivärien mukaisesti, eli mustaan ja punaiseen :)
Ja white bileethän on tosi suosittuja nykyään...

Vierailija

Oioi,vaikka mitä:

Tooga-bileet?
Naiset pukeutuvat miehiksi ja toiste päin?
70-,80-luku yms.?
Julkkis-teema eli jokainen pukeutuu joksikin julkkikseksi.?
Eläin-teemä,joka jokseenki vaikea...?
Biatch-bileet eli kunnon hutsu asut kaikille?

Tässä ainakin jokunen,toivottavasti joku mieluinen =)

Vierailija

Sit o eri maa bileet. Esim. Ruotsi , Ranska tai Brasilia teemat ?
ja Rokkiteema, Disney-teema, Urheiluteema.. Onhan niitä melkein mitä vain kun vaan vähän katselee ympärilleen : )

Vierailija

Sellainen "historia" ois just on maukas! Elikäs Antiikki, Keski-aika jne. Naiset Kleopatroja ym ja miehet jotain rooman sotilaita. Tai sit niitä toogia ja ritareita.

Bling bling on myös erittäin hyvä, niinkuin joku täällä jo sanoikin.

Tai sit semmonen beach party -teema, eli kaikilla bikinit ym hulahulavaatteet ja tosi värikkäitä drinkkejä ja boolia ja muuta härpäkettä.

Vierailija

-Black&White
-Toogabileet
-Winter wonderland
-Satuhahmot

Tässä muutamia omalla kohdalla onnistuneita ja pidettyjä bileteemoja. Tuo pukeudu vastakkaisen sukupuolen vaatteisiin on kanssa varmasti toimiva.

Vierailija

Yks hauska oli "Tule sellaisena kun et ole" ja joskus upposi nostalgiamielessä myös teinibileet, missä sit kerrattiin oman teini-iän trendejä ja villityksiä jne :D

Vierailija

Ei oo itelleni kovin ajankohtanen vielä, mutta tammikuussa tulee parikymppiä täyteen ja haluaisin hienot bileet.. Pukukoodi ois kyllä kiva, jos sais miehet pukeutuu puvuntakkiin ja naiset silleen oikein pornahtavasti ^^. Ongelma vaan on että kaveriporukka on aika pieni ja tyttöjö siinä on vaa muutamia.. osa kavereista ei edes juo, ni pelkään että porukka ei jaksa pukeutuu..

Miten ku te ootte pitäny teemabileitä, ootteko vaa sanonu et näin sit pukeudutaa tai sisälle ei pääse? Ja onko kaikki jaksanu panostaa?

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat