Mistä kolmansia?

Vierailija

Nyt pitäisi saada seksielämään vähän vaihtelua ja tekisikin mieli saada sänkyymme toinen nainen tai mies.

Ongelma on, että mistä näitä luotettavia kolmansia tai jopa neljänsiä löytyy, ja miten heitä voisi luontevasti lähestyä asian tiimoilta? Kokemuksia?

Kommentit (3)

Vierailija

Itselleni tulee ainakin ensimmäisenä mieleen alastonsuomi.com jossa on aika paljon pareja jotka etsivät kolmansia tai toista paria. Näin anonyymina voin tunnustaa itsekkin olevani kyseisellä sivulla "jäsenenä" vaikkakaan en minkään seuranhaun vuoksi vaan ihan yleisesti katselemassa.
Tuosta luotettavuudesta nyt ei varmaan voi koskaan olla täysin varma tälläisissä jutuissa, mutta kyllä tuolta ainakin ihmiset noita kolmansia näyttävät löytävän ja olevan ihan tyytyväisiäkin siihen mitä löytyy.
Plus että voittepahan ainakin tarkastaa ns. "tuotteen" etukäteen kun näätte vähän vähemmissä vaatteissa suoraan :)

Vierailija

alastosuomi.com auttaa asiassa varmasti, itsekin olin rekisteröityneenä sivulle vähän aikaa ja siinä lyhyessä ajassa tuli satoja yhteydenottoja ja ehdotuksia, toiset tietysti vähän ns. alempiarvoisia ja ei niin kiinnostavia, mutta jotkut ihan kiinnostavia ja hyvältä vaikuttavia vaikka en seuraa etsinytkään. Kyllä sieltä hyvät erottuu joukosta :) Ja onhan netti muutenkin täynnä seuranhakupalstoja, joissa voi hakea myös seksiseuraa. Esim. seksitreffit.fi ja iskuri.net. Luulisi näistä löytyvän :)

Niin ja tietenkin ennen intiimiä tapaamista kannattaa tutustua jonkin verran puhelin/netin välityksellä tai käydä ihan vaan vaikka kahvilla :)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat