Millaista on olla nainen?

Vierailija

Yöllä joku pervo soittelee ja läähättää puhelimeen stalkkerin tiiraillessa makuuhuoneeseen verhojen raosta. Naapuri on porannut vessan seinään tirkistelyreiän ja posteljooni on runkannut kirjekuoren päälle. Postin seasta löytyy sekalaisia uhkaus- ja rakkaudentunnustuskirjeitä (jälkimmäisiä vain lihavilta, hikisiltä stalkkereilta).
Töihin lähtiessä naapurin vanhus kourii persettä rappukäytävässä ja hississä hävytön teini näpsii perseestä kuvia kamerakännykällä.
Ulos kadulle päästyä alkaa huutelu, vislailu ja aktiivinen seksuaalinen häirintä, joku yrittää raiskata bussipysäkillä, tänään se tapahtuu vain kahdesti.
Bussissa joku hyypiö tuijottaa takana olevalta penkiltä ja vetää suhinasta ja ähinästä päätellen käteen. Bussista noustessa kouritaan perseestä ja joku nariseva avohoitopotilas tulee pyytämään vaimoksi.
Töissä osastopäällikkö kourii muiden konttorinmiesten ohelle vähän sieltä sun täältä, kertovat härskejä vitsejä kahvitauolla ja lähetti yrittää suudella väkisin kuitatessa lähetystä saapuneeksi.
Sama toistuu ruokatunnin jälkeen ja kotimatka ei eroa aamuisesta työmatkasta mitenkään, sikamaisia, ahdistelevia ja uhkailevia miehiä, jatkuvaa vainoa, sortoa, pilkantekoa ja ahdistelua.
Tällaistako on elämä naisena? Ainakin sellaisen kuvan sain tuolla netissä surffaillessani. Ei ihme että olette niin varautuneita ja vihamielisiä, olisin minäkin jos 50% väestöstä aktiivisesti vainoaisi ja ahdistelisi.

Kommentit (8)

Vierailija

Usko vain kaikkeen mitä luet:D. Hyvä läppä muuten, sain päivän naurut. Eiköhän se ole niin, että ne ihmiset, jotka netissä kaiken aikansa viettävät jäävät paitsi siitä todellisesta elämästä. Sitten maailmankuva vääristyy, kun luetaan älyvapailta keskustelupalstoilta kaikenlaista soopaa päivästä toiseen, tietämättä asioiden todellista laitaa.

Onko sulla angsti, kun noin katkeraa tekstiä kirjotat?

Vierailija

Tai olisiko niin että tuollaisia juttuja kerrotaan toisille, koska siinä ei ole mitään kerrottavaa, jos naapurin mies tervehtii tai mies bussipysäkillä kysyy kellonaikaa...? Ja ehkä noita juttuja kerrotaan netissä, koska ne ovat hävettäviä eikä niistä kehtaa välttämättä puhua tutuilleen?

Moni noista jutuista valitettavasti pitää paikkansa, eivät varmasti kaikki yhden naisen kohdalla tai jokapäiväisesti mutta kuitenkin. Mitä se sua haittaa jos ihmiset jakavat netissä kokemuksiaan raiskatuksi, hyväksikäytetyksi tai ahdistelluksi tulemisesta...? Jollet ole sattunut huomaamaan niin netti on pullollaan myös naisten puheita miesten ihanuudesta...

Ja eikö oma kirjoituksesi muka ole vihamielinen? Vai millä kummilla miesvihaajien sivustoilla oikein olet surffannut? Ja kyllä se aika angstista on jos alkaa yleistämään kaikkia naisia varautuneiksi ja vihamielisiksi...

Vierailija

Siinä taas yks esimerkki, ettei kaikkea tarvitse ottaa kirjaimellisesti. Toki seksuaalista ahdistelua ja raiskauksia tapahtuu, mutta sun kuvailema "naisen työpäivä" menee jo överiksi. Voihan olla, että jossain miestenvihaajavanhainpiiaka-keskustelupalstalla tulkitaan miesten käytöstä väärin ja metsään ja negatiivisuudet tiivistyy. Mutta toi sun kuvaus on kaukana tavallisten naisten arjesta. Raiskaukset ja seksuaalinen häirintä täytyy ottaa vakavasti, mutta sinä mielestäni pilkkaat sitä kuvauksessasi.

Vierailija

Joo kamalaa tekstiä ihmettelijällä, täytyy kai tälle adressi tai vähintäänkin facebook-yhteisö perustaa että saadaan kitkettyä tällaisten ihmisten puheet, jotka noin kirjaimellisesti ottavat kaiken mitä netin keskustelupalstoilla kirjoitellaan..

Vierailija

Ku luin ton tekstin ni eka ajattelin et liikkuuks tää nainen yksin ja alasti jossain etelän maassa.

Mut en kyl sittenkää tajuu mitää

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat