Mikä Louis Vuittonin laukku on tässä kuvassa?

Vierailija

http://sv.tinypic.com/view.php?pic=2uoh2jb&s=6

Te jotka tunnette LV:n mallistoa, osaatteko sanoa mikä malli on tässä kuvassa kyseessä? Sain tämän lahjaksi eräältä sukulaiselta, joka on itse ostanu laukun jo vuosia sitten. En ole mistään saanut tietää mallin nimeä, koska en silloin tajunnut kysyä. Osaatteko neuvoa, tai veikata edes kyseisen laukun alkuperäistä hintaa? Olisi mukava tietää kuinka arvokas lahja tämä olikaan.

Kommentit (6)

Vierailija

tuo näyttäs iha boetie laukulta, pieniä eroja kattomatta ja tosin värit on väärät. en tiiä sitte jos ois samaa mallistoa? koitin sivuiltakin kaivella mutta voi olla että laukku on sen verran vanha että myyntiä ei ole enää? tai sitte oon vain sokea enkä huomannut :)

Vierailija

Munki mielestä feikki. Ei näyttänyt aidolta. Jos asut pk-seudulla tai käyt joskus sielä, niin käy lv:n myymälässä. Sielä tietävät.

Vierailija

Onko mahdollista, että laukku on feikki? Kannattaa käydä jossain LV:n liikkeessä varmistuttamassa aitous vaikka. Tai kysy siltä sukulaisesta, että mistä se on ostettu ym.?

hedvig
Seuraa 
Liittynyt19.11.2014

tuo on ihan päivänselvä feikkilaukku. ei epäilystäkään. tiedät sen jo siitä että jos ei ole datecodea. tai kai niitä nykyää on feikeissäkin ;o 

mutta joo. aika tökerö väärennös:D

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat