Helsingin K-18 klubit

Vierailija

Heippa!

Saavutan tässä parin viikon päästä tuon maagisen iän, ja olisi kiva tietää näin etukäteen K-18 yökerhoja Helsingissä. Tosi monet paikat näyttää olevan vähintään K-20, ja tosiaan minä ja kaverini ollaan juuri 18v täyttäneitä. Ei mitään räkälää, vaan kiva paikka missä soi hyvä tanssimusiikki. Kertokaa omia kokemuksianne Helsingin yöelämästä, suositelkaa ja varoittakaa, mitkä paikat kannattaa kiertää kaukaa.

Kiitos jo etukäteen :)

Kommentit (5)

Vierailija

Moooi! En ole vielä tutustunut noihin hesan baareihin, mutta tiedän siellä varmuudella olevan KY klubin. Sinne pääsee 18- vuotiaat, ja on kuulemma ihan kiva paikka!

Vierailija

Itä helsingissä paikkoja on ainaki stone ja bohemia. siellä viihtyy ainaki suurin osa just 18 täyttäneistä. molemmissa on hyvä meno :)

Vierailija

KY klubia ei ainakaan nykyään enää ole.. Sen tilalle on tullut joku Fabrik, onko kenelläkään kokemusta, minkälainen paikka, minkälaista porukkaa? :)

Vierailija

Täytin kesäkuussa ite 18-vuotta ja semmosia paikkoja missä oon ite tykänny käydä on ollu esimerkiksi Simonkadun herkku, Butterfly, Playground, Amarillo ja Tiger :) Vantaan onnela on kanssa kiva paikka, mutta se onki vantaalla :) Jos ei räkälöistä tykkää ni kiertäkää kallion baarit kaukaa :D

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat