Näppylät alapäässä

Vierailija

Alapäähäni on ilmestynyt niin emättimen kuin välilihankin alueelle kummallisia näppylöitä, joista toiset ovat hieman pienempiä ja toiset suurempia. Tämä on tapahtunut luultavasti alle kolme kuukautta sitten (en ole ihan varma, koska ne ovat ilmestyneet), koska kävin kolmisen kuukautta sitten gynekologilla, joka olisi varmasti huomannut kyseiset näppylät, jos ne olisivat olleet silloin jo olemassa.

Olemme seurustelleet mieheni kanssa kohta puolisen vuotta ja miehelläni ei ole ainakaan mitään näkyviä sukupuolitauteja. Gynekologilla minusta otettiin klamydia- ja papa-koe, ja molemmat olivat negatiivisia. En ole kokeiden jälkeen harrastanut seksiä kuin mieheni kanssa. Epäilin noiden syylien olevan kondyloomia, mutta eikös papilloomavirus aiheuta kondylooman, ja minullahan ei pitäisi edes olla papa-virusta elimistössä? Ihmettelen siis, että mitä kyseiset näppylät voisivat olla. Ne eivät juurikaan kutise tai muutenkaan tunnu häiritsevän.

Olisin kiitollinen jos joku voisi auttaa, asia nimittäin vaivaa aikas lailla :( Lääkäriinkään en oikein uskaltaisi mennä, kun pelkään, että se on joku vakava sukupuolitauti. Mitä teen?

Kommentit (3)

Vierailija

Ihan ekaksi, papa-kokeessa etsitään solumuutoksia, ei viruksia. Niitä solumuutoksia taas aiheuttaa useimmiten papilloomavirus - mutta papa-koe ei siitä sano juuta tai jaata, se voi olla elimistössä mutta ei ole (vielä) aiheuttanut niitä solumuutoksia.

Vaikea sanoa muuta kuin että mars lääkäriin jos mietityttää. Ei se odottelemalla parane jos kyse on jostain taudista. Ja kyllähän tuo kondyloomalta kieltämättä vähän kuulostaa, tosin ei sitä kukaan näin pysty diagnosoimaan. Voihan kyse olla ihan vaan finneistäkin.

Vierailija

illalla pestessä ei mitään,aamulla selvästi tunsin etä oli jotain,tilasin ajan tk lääkäriin,ei ole,nyt seuraan tilannetta eivät vaivaa ku mieltä.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat