Kynnet kuntoon!!

Vierailija

Miten saisin mun kädet ja kynnet nätimmiks? oisko jollakin vinkkejä? ihan hyvässä kunnosssa ne kai on, mutta liuskottuu, mikä siihen vois auttaa? ja sitten tietääkö joku, mistä johtuu tommoset "urat" kynsissä, niinkun viivat? ne on tossa tolleen pystypäin, onko mulla joku puutos vai mistä johtuu :O? Ja kaikkia käsienhoito vinkkejä saa laittaa =)

Kommentit (7)

Vierailija

mä oon ainakin käyttänyt jotain semmosta keltaisen väristä "lakkaa" joka sit imeytyy kynnen läpi ja kynnelle ei jää mitään väriä. viikon ajan käytin säännöllisesti ja kaikki nuo vaivat hävisivät! :D

Vierailija

Kantsii mennä vaan kauppaan kattoo hoitavia lakkoja, yleensä käytetään aluslakkoina. Ainakin Mavalalla, Orlyllä, Opilla yms. on aika laaja valikoima erilaisia lakkoja. On siis erikseen liuskoittuville kynsille.

Liuskoittuminen (joidenkin mukaan) johtuu siitä että kynsi on kuiva, joten suositelen kunnolla kosteuttamaan kynttä ja kynsinauhoja, laittamaan hoitolakkaa (suojaa kynttä), päivittäin hieromaan kynsinauhoja rasvalla, aina lakan vaihdon yhteydessä kosteuttamaan kynttä.

Ja kynsilakanpoistoaine ei saa sisältää asetonia, kuivattaa. Itse tykkään Maybellinen tökötistä, hellävaraista eikä kuivata vaikka itse käytänkin aika usein.

Vierailija

Apteekista saa muuten Camille kynsiliuosta, joka sisältää biotiinia ja keratiinia. Toimii ainakin omissa kynsissä. Eivät lohkeile eikä liuskoitu. Käytetään päivittäin (en itse aina muista). Maksaa noin 9 euroa.

Lisätietoa saat vaikka googlettamalla tuon nimen :)

Vierailija

Mulla oli ihan sama juttu vähänaikaa sitten. Sitten ostin apteekista sellasen tehokuurin kynsille ja hiuksille, tuntu ku ei olis auttanu yhtään. Mut nyt totesin vähän aikaa sitten et se kuuri on alkanu tehoo käytön lopettamisen jälkeen. Käy kyselemässä apteekista. Se mun kuuri oli 2 kk ja makso 8e? ei mun mielestä paha. Sitten kannattaa pitää kynnet mahdollisimman paljon lakattuina. Se auttaa mulla ainakin. Osta vahvistavaa kynsilakkaa. Itekki pyrin pitämään kynnet lakattuina päivittäin, ja heti kun ne alkaa lohkeilemaan ni poistan ja laitan uuden, sillä lohkeileva kynsilakka poistaa kynnen pintaa samalla!! Mä olen ite kärsiny varmaan 5 vuotta mun surkeista kynsistä. Nyt alkaa tuntuu et nousukausi on alkamassa mun kynsien suhteen :)

Vierailija

MILLA: Mikähän oli tuon sinun kuurin nimi? Muistatko yhtään.

Koitin tuossa asiaa tutkia ja ovat aika hinnakkaita nuo tehokuurit kynsille ja hiuksille. Ainut mikä tuohon hintaluokkaan sopii, oli tuo Piimax-C valmiste ja vastaavat eli ne, jotka sisältävät piitä, kalkkia ja biotiinia.

Vierailija

En valitettavasti muista yhtään :S Mutta mene kysymään apteekista. Toikaan ei ollut varsinaisesti nimellä "tehokuuri hiuksille & kynsille" Menin kyselemään apteekista ja näytin kynsiäni ja hiuksiani ja ne osasivat auttaa... Ne osaavat sen verran hyvin tuotteet ni kannattaa kysellä :-)

Mulla olis sellanen kysymys et onko joku nähnyt jossain kaupassa sellasia ohuita kynsilakkoja? sellasia millä saisi vaikka pieniä viivoja tehtyä? Olen koittanut kovasti etsiä, kerran ostin yksiltä messuilta mutta sen jälkeen en ole löytänyt :S

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat