Miehen itsekkyys käy hermoille

Vierailija

Tämä sama ongelma on varmasti monella naisella. Mies jahtaa vaan omaa nautintoaan. Itsellä on jo alkanut loppua mielenkiinto koko asiaan, miksi harrastaa seksiä kun olet miehen käteenvetoväline.
Kyse ei ole siitä ettenkö olisi koskaan tullut miehen kanssa, kyllä olen, klitoriksen kautta. Haluaisin kokea sen niin kehutun sisäisen orgasmin, joka vaatii varmasti aikaa. Mutta yritäppä sitä miehen kanssa jonka mielestä puoli tuntia on järkyttävän pitkä aika harrastaa seksiä. Aluksi oli ihan kivaa ilman orgasmiakin, ja joka kerta voisin tulla ulkoisesti klitoriksen kautta jos vaan haluaisin. Mutta haluan kokea enemmän, enkä tyytyä vähään. Sitäpaitsi kyllästyttää ainaiset helvetin pikapanot muutenkin. Saisipa joskus edes tunnin verran, ja ilman sitä pelkoa että kohta se mies tulee, koska siis sehän ei tule kysymykseen että mua vois muutenki saada tulemaan ku omalla kyrvällä. Pääasiahan on että mies nauttii.
Ei yksinkertaisesti enää nappaa tuo seksi pätkääkään jos tilanne jatkuu samanlaisena. Puhuminen ei auta, olen ihan suoraan sanonut ja suorastaan hokenut että huvittais vaikka kokeilla vähän pidempäänkin joskus (tähänkin olen saanut vastauksen että hei 80% niistä panoista hän on mut tyydyttänyt ja onhan meillä ollu ainaki puol tuntia esileikkiä joskus, joo missähän fantasiamaailmassa hän elää, kas ku en ite oo niitä orgasmejani huomannut?). Mies odottaa mun räjähtävän 5 minuutissa. Ja jos ei heti tapahdu niin asian annetaan olla ja mies hoitelee siinä sitte vaan omat paineensa pois. Tän jälkeen meen siisiytymään ja pääseehän siinä aina pieni pettymyksen itku joka kerta. Sit kysellään et mikä on ku näytän surkeelta. Hemmetti tää pistää jo vihaiseksi. Kohta on suuntana seksilelu-osasto ja miehet saa jäädä mihin tykkäävät! :D Amen.

Sivut

Kommentit (25)

Vierailija

Mäkään en suhteen alussa tullu muuta kuin klitoriksen kautta.

Sitten joskus vuoden jälkeen sain ekan "sisäisen" orgasmin, lähetyssaarnaaja-asennosta jonkun puolen tunnin jälkeen. Tunnet kyllä, kun hyvä asento löytyy, itselläni on selkä hieman kaarella ja haarat niin auki kuin mahdollista.

Nykyään tulen alle viidessä minuutissa vaikka ilman esileikkiä samasta asennosta. Enää en siedä edes ajatusta pitkistä panoista. Eli kehittyä voit kyllä, jos vaan saat harjoitusta ja haluat!

Voisitko käskeä miestäsi pukemaan vaikka kondomin päälle, jos se hidastaisi hänen tulemistaan?
Aika ihmeellistä, monelle miehelle se on suuri kunnia-asia, että saa naisen tulemaan. En kyl tiedä minkä ikäinen miehes on, nuoremmat on ehkä kiinnostuneempia itsestään.
Voithan ostaa vibran tai dildon ja sanoa miehelles että noniin, nyt ei tarvitse naida enää koskaan, koska saat lelun kanssa parempaa kyytiä. Katso, muuttuuko ääni kellossa.

Vierailija
jonna88

Voithan ostaa vibran tai dildon ja sanoa miehelles että noniin, nyt ei tarvitse naida enää koskaan, koska saat lelun kanssa parempaa kyytiä. Katso, muuttuuko ääni kellossa.

Sait mut itkeen naurusta :'D

Mut siis ihana kuulla että tämmöistäkin on tapahtunut että oot sen sisäisen orgasmin oikeesti kokenut. :) Täytyykin kokeilla tuota asentoa jos se jollakin tapaa auttaisi. Kondomia mies ei laita päälle kun se sattuu häntä. Mulle se kävisi kyllä. Apua, kaipa tää asia vaatii vaan kunnon harjoitusta, ja suoraa puhetta miehelle että jos ei parane hommat nii aika selväähän se on mihin tää ajautuu. Mutta mulla on kyllä halua kokeilla ihan kaikkea, eli ei ainakaan mun puolelta ole ongelma :)

Vierailija

Voivoi, täällä on yksi samassa tilanteessa oleva immeinen :D Olen yrittänyt tästä samasta asiasta tahi ongelmasta puhua ukon kanssa, mutta melko tuloksetta. Siitä kehkeytyy aina riita ja mies saa tahtonsa läpi.

Miten teillä muilla ns. jakautuu "työt" seksin aikana? Meillä työnjako on kaikkien ongelmien äiti, siitä kaikki johtuu. Mies tekee kaiken työn ja minä en tee hänen sanojensa mukaan muuta kuin otan häneltä suihin jos hän sitä haluaa. Olen yrittänyt nousta päälle muttei vaa ole minun juttuni. Siitä tulee vaan epämukava olo. Tiedä sitten mistä johtuu.

Meillä ei siis juurikaan harrasteta esileikkiä, koska se olisi miehelle vain lisätyötä sormettaa minua, hänhän joutuu sen 10 minuuttia puskemaan muutenkin hiki päässä, että ITSE laukeaa. Minä saan tyytyä siihen mitä saan niin kauan, kunnes nousen päälle ja teen kaiken työn.

Vierailija

Nämä vastaukset luettuani teki mieli kommentoida vielä muutamiin juttuihin:

- Jos kondomi sattuu miehelle, se on tod näk liian pieni (tai sitten mies valehtelee vain ettei joutuis käyttämään sitä). Apteekista saa isompia, osta niitä sille vaikka lahjaksi ;)

- Miehen ei ole pakko huolehtia esileikistä, meillä katsotaan yleensä pornoa, minkä jälkeen voidaan mennä suoraan asiaan. Tosi romanttista joo, mutta meille se ainakin toimii hyvin.

- Itsekään en tykkää olla päällä, ja poden siitä ehkä hiukan huonoa omaa tuntoa, kun mies joutuu (saa??) tehdä kaiken työn. Itse koitan "hyvittää" tätä hänelle suostumalla oikeastaan kaikenlaisiin juttuihin/asentoihin, joita hän ehdottaa ja joissa hän tekee työn. Mulla ainakin on itsetunto todella koetuksella, jos joudun päälle, eikä se edes tunnu musta todellakaan mitenkään hyvältä.

- Miehillä ei todennäköisesti ole aavistustakaan siitä, miten rankkaa suihinottaminen voi olla, varsinkin, jos se saatetaan loppuun asti. Sadistimieliset voivat tätäkin miehille konkretisoida dildolla 8)

Vierailija

Meil on pikkase toistepäin. :)

Mies siis aina sanoo et haluis saada mut tulemaan yhdynnän aikana, ja se yrittää kai aika kovasti, ja mä yritän sille selittää et ei se haittaa vaikken mä tuu. :D Siis ei sillä etteikö olisi kiva tulla. Mut ku en tuu nii ei sit, on se seksi ihan kivaa muutenki. :)

Ja joo, en tykkää YHTÄÄN olla päällä, enkä yleensäkää jaksa kokeilla mnitään ihme-asentoja, vaik poikkis haluiski melkein AINA. :D Perus lähetyssaarnaaja. Miehen mielestä tylsä, musta se paras. Ja tuntuu et se on se asento, missä joskus ehkä voisinki tulla. Muissa asennoissa seksi ei tunnu MILTÄÄN. :o

Vierailija

Mul on kyl kans toi sama etten tykkää olla päällä sit niinku yhtään :D Tai joskus ja juhannuksena muttei se oikeesti tunnu muutaku lähinnä epämukavalta. Mä veikkaan et se johtuu monella naisella siitä ettei vaan jalan pituus riitä. Mullei ainakaan :D Jotkut naiset taas vannoo että nainen päällä on paras asento mut mä veikkaan että nämä on juuri niitä pitkäraajaisia naisia :D

Joo on tässä saatu ite jo hieman suostuteltua tota toista puoliskoo kokeileen uusia juttuja, eli parempaan suuntaan kai ollaan menossa :)

Vierailija
Lil_M

Mul on kyl kans toi sama etten tykkää olla päällä sit niinku yhtään :D Tai joskus ja juhannuksena muttei se oikeesti tunnu muutaku lähinnä epämukavalta. Mä veikkaan et se johtuu monella naisella siitä ettei vaan jalan pituus riitä. Mullei ainakaan :D Jotkut naiset taas vannoo että nainen päällä on paras asento mut mä veikkaan että nämä on juuri niitä pitkäraajaisia naisia :D

Pakko sanoo, et ei oo kyl päällä oleminen naisen pituudesta kiinni. Ite oon hädintuskin 150 cm, mut silti tykkään olla päällä ;) eikä tunnu yhtään epämukavalta.

Vierailija

Meillä tehdään niin et ensin ollaan lähetyssaarnaajassa sen hetken aikaa, kunnes mä tulen, ja sen jälkeen sit suoritetaan kaikki sirkusasennot mitä mies keksii haluta (ja joihin minä taivun).

Koska kuten joku tuolla aiemmin sanoi, ei mitkään muut asennot tunnu mustakaan yhtään miltään. Mut miehen iloksi harrastan niitä ihan mielelläni :)

Vierailija

Jonna88 luot mulle kyl toivoa tän mun etsintäni suhteen :) Jos joku muukin onnistuu tulemaan, ja vieläpä noin nopeasti nykyään niin kyllähän sitte minäkin! :D

By the way.. Ennenkun sait sen miehen kans nii yritikö itse saada sitä aikaiseksi? :D Mul ei ainakaa mitään toivoo.

Vierailija

Aaaaa Lil_M, sun kertoma juttu kuulostaa lähes täysin samalta kuin oma tilanteeni mieheni kanssa. Aina sama juttu, hommassa on kyse siitä että HÄN tulee, ja mahdollisimman nopeasti. Mieheni kyllä yrittää aina kiltisti sormilla ja nuolemalla saada minullekin nautintoa, mutta ei koskaan vie sitä loppuun asti. Kaiken lisäksi hän saattaa lopettaa kesken kaiken, juuri ennen kuin tulen, koska ei itse jaksa "odottaa" että saa itsekin osansa nautinnosta. Koko suhteemme aikana olen tullut yhden ainoan kerran. Monesti olen asiasta vihjaillut ja sanonutkin että oisi kiva jos veisi minutkin loppuun ettei tarvitse omin käsin hoitaa hommaa loppuun. Mutta ei. Jotenkin asia vain "unohtuu" eikä hän jaksa panostaa minun nautintoon. Tuntuukin että koko seksissä on vain kyse siitä, että hän tulee ja saa tyydytyksen. En väitä, että minunkin olisi PAKKO tulla, jotta seksi olisi hyvää, on se ilmankin. Mutta silti usein jää tunne, että jotain puuttuu.. Tiedän olevani tyyppiä, joka ei helpolla tule, itse asiassa en koskaan ole edes saanut sitä paljon puhuttua "sisäorgasmia" seksin aikana. Joten ilolla ottaisin lisääää neuvoja vastaan siitä miten voisin itsekin nauttia enemmän... :D

Vierailija

littlesunshine- , laitappa mulle viestiä mun sähköpostiin :) oon löytänyt pari juttua mitkä vois auttaa. En vaan viittis alkaa selostamaan tänne kaikkia :D Ja muutenki vois vähä jakaa kokemuksia ku muut ei kauheena oo tästä sen kummemmin innostunu :P Ite voisin vaikka kirjoittaa kirjan tästä aiheesta.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat