kutina :S

Vierailija

yritin etsiä aiemmista ketjuista mutta en löytänyt vastausta ihan samantapaiseen ongelmaan. eli mulla on ollut nyt pari päivää todella ärsyttävää kutinaa tuolla alhaalla, alkoi kun harrastin viimeksi seksiä. valkovuotoa on myös tavallista enemmän mutta ei oikeastaan muita vaivoja. voisko tää olla hiivaa vai jotain muuta? sama vaiva on tullut aikaisemminkin seksin jälkeen, silloin kutinaa oli muutaman päivän mutta meni sitten itsestään ohi. mietin että pitäiskö mennä terveydenhoitajalle vai mihin vai odottaa jos taas menisi itsellään ohi? aika sietämätöntä tää vaan on, mutta kammoksun lääkäreitä niin auttaako tällaiseen mitkään kotikonstit tai saako apteekista jotain ilman reseptiä?

ja mistä johtuu että vaiva tulee ainoastaan seksin jälkeen, ikinä muulloin ei ole ollut tällaista. kortsua on käytetty :)

Kommentit (2)

Vierailija

Voisiko kyseessä olla, että kondomi ärsyttää sinua tai aiheuttaa ns. allergiaa? Hiivatulehduskin voisi varmasti olla aika todennäköinen ja helposti hoidettavissa. Apteekista saa ilman reseptiä hiivitulehdukseen apua, mutta jos oireet ei helpota/ et ole varma kannattaisi käydä varmistamassa asia. Ja tiedän kyllä itsekin lääkärikammoisena, että mielellään sitä valkotakkia tulee välteltyä kuin mentyä :D + Ainiin mainitsit, että aiemmin mennyt aina itsestään parin päivän sisään ohi,niin oletteko kokeilleet kondomeita, joissa ei ole samaa aineisosaa, joka sopisi kumiallergikolle? Vaikuttaisiko asiaan.. Vähän aamukooma vielä,niin en saa järkevää tekstiä aikaan

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat