Mikä teidät yllätti ensimmäisellä kerralla?

Vierailija

Tapahtuiko kenties jotain hauskaa tai kummallista, mitä ette olleet koskaan ajattelleet mahdolliseksi vai oliko se juuri sellaista mitä olitte kuvitelleet?

Sivut

Kommentit (20)

Vierailija

muuten eka kertani oli kuten olin kuvitellut mutta kesken parhaimman kohdan (olimme siis olohuoneessa vuodesohvalla) äitini aukaisi makuuhuoneensa oven ja käveli aivan vierestä vessaan :S tunnelma lopahti siinä kohtaa aika loistavasti...

Vierailija

No pakko itte myöntää etten muista siitä mitään:( En ollut juonut tai mitään, vaan väsynyt pitkästä lentomatkasta:S Ai niin joo, muistan tietysti sen kivun:) Ei kestäny kun muutama päivä saada se sinne kokonaan sisään ennen kun homma alko toimia

Vierailija

Mut yllätti hyvinkin moni asia, vaikka olinkin jo 18, kun neitsyyteni menetin^^

- Se kuinka kova miehen erektio on(No sillä pojalla ainakin oli, mutta luulin, että erektio olis jotenkin pehmeempi,heh)
- Luulin, että miehelle pitää antaa joku kymmenen minuutin suihinotto ennen kuin muna nousee pystyyn. Kappas, se olikin alle sekunnissa pystyssä!
- En tiennyt, että peniksen koko erektiossa on eri kuin levossa.

Hih:)

Vierailija

Mut yllätti se että ei sattunu läheskää niin paljon kuin luulin :O
Ja ehkä sellanen, että kui "helppoa" se loppujen lopuks oli :D

Vierailija

Itselläni päässä soi koko toimituksen ajan, että tässäkö tämä nyt sitte oli.. Että eipä ollut kumma juttu eikä missään tunnu..
Ihmettelin myös Purkkapallon tapaan miehen kovuutta.. :O
onneksi on tuosta "viisastuttu" ;)

Vierailija

Itseäni hämmästytti lähinnä ensimmäisen kerran jälkiseuraukset... Ilmeisesti jännityksen vuoksi raajoistani lähti kokonaan tunto ja sormeni 'kramppasivat' tai jotain muuta vastaavaa, esimerkiksi peukalot taipuivat keskelle kämmentä enkä pystynyt liikuttamaan niitä lähes ollenkaan.

Mutta hyvä kokemus silti tuosta huolimatta, eikä toista kertaa ole vastaavaa tapahtunut. :)

Annie28
Seuraa 
Liittynyt29.12.2009
looran1

Itselläni päässä soi koko toimituksen ajan, että tässäkö tämä nyt sitte oli.. Että eipä ollut kumma juttu eikä missään tunnu..
Ihmettelin myös Purkkapallon tapaan miehen kovuutta.. :O
onneksi on tuosta "viisastuttu" ;)

Haha, itselläni oli vähän samanlainen fiilis. Siis tosta, että tässäkö tämä nyt oli.. Kai se on kun siitä on tehty kaikissa elokuvissa ja sarjoissa niin hienoa, vaikka todellisuus on jotain aivan muuta.

Vierailija

Rehellisesti sanottuna en kauheasti muista ekaa kertaani, vaikka siitä on vain vähän yli vuosi ja olin ihan selvinpäin. Olin poikaystäväni luona yötä, oltiin tunnettu joku kuukausi, ja joskus yöllä sitten yritettiin yhdyntää, joka ei sitten poikaystäväni jännittämisen takia onnistunut. Hän on siis minua vanhempi ja muutama aikaisepi suhde jo takana. Itsekin jännitin kovasti, koska kavereideni ekat kerrat ovat kuulemma olleet aika kivuliaita, mutta omalla kohdallani yllätyin ehkä eniten siitä, ettei se tuntunutkaan yhtään pahalta, kun sitten jossain vaiheessa siinä onnistuttiin.

Vierailija

En muista ekasta kerrasta pahemmin mitään,koska olimme poikaystävän kanssa aika tukevassa humalassa... Oli vappu ja menimme poikaystäväni luoksi yöksi,olimme seurustelleet vajaan kuukauden. Muistan vaan että poikaystäväni tärisi(koska se oli myös hänen eka kertansa) ja oli aika hermostunut,kun taas minä makasin raukeana sängyllä... Kipua en tuntenut ja muutenkin homma taisi loppua aika äkkiä,sammuin nimittäin kesken session. Aamulla kyllä hävetti ! Olisihan sen selvinpäinkin voinut hoitaa. Ei näin.

Vierailija

Eka kerta on jäänyt mieleen hyvänä kokemuksena. Minulla oli ties mitä kauhuskenaariota, esim että tulisi paljon verta tai että se sattuisi paljon, mutta ne eivät onneksi toteutuneet. Mies oli hellä ja ihana, varmaan siksi koska oli minua todellakin paljon kokeneempi. Joten minut yllätti homman hmm.. lempeys? Akti ei ollutkaan samanlaista kuin pornoleffoissa.

Vierailija

hmm moni just sanoo et eka kerta ei ollut kuin elokuvissa, mikä on aika yleistä:DD

Mutta toisaalta ois kiva kuulla, onko jollain oikeesti ollut ihan ihanaihana /täydellinen eka kerta, tai tullut itelle semmoinen fiilis et olis verrattavissa elokuvan rakastelu kohtauksiin :)?

Vierailija

Minut ehkä yllätti myöskin se miten loppupeleissä lempeä eka kerta oli vaikka se olikin täynnä tunnetta ja intohimoa. Tottakai poikaystäväni sisääntyöntyminen sattui ja verta tuli, mutta sitä olin odottanutkin. Ja tiesin etukäteen jo että jälkeenpäin tulen varmasti tuntemaan oloni hämmentyneeksi ja niin tapahtuikin. En saanut orgasmia ekalla kerralla ja kun yhdyntä oli ohi, mietin itsekin että tässäkö se nyt oli. Että tästäkö kaikki ovat hössöttäneet.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat