Naisen orgasmi

Vierailija

hyvin mahdollista, että tästä kyseistä aiheesta on jo keskusteluja, mutta kun en niitä tuossa ekalla sivulla huomannut olevan niin tein tämän. :p

mietin orgasmia ja sitä kuinka jotkut naiset ei koskaan "pääse sinne asti"(keksinpäs ilmaisut..)
tietääkö kukaan mikä osuus naisista on näitä? itsellä on niin, että "pisin" mihin on päässyt on, että menee sellasia "aaltoja" pitkin ihoa ja kroppa ns. tärisee, hengitys kiihtyy jne. mutta sitten tuntuu että se tunne käy "liian voimakkaaksi" - ei siis niin että sattuisi se käsi, vaan että se tärinä ja filis on liian voimakas - niin sitten jätän sen homman siihen. tuntuu järjettömän hyvältä tämäkin kyllä.. tilanne on sama riippumatta siitä olenko itse asialla vai poikaystävä.
mutta millainen on orgasmi? onko se ns. samanlainen kuin miehillä? sellainen nesteet ulos -meininki :D vähän epämukavaa tällasia kysellä, mutta en tosiaan tiedä joten siksi kysyn ja asia vaivaa!

ja jos on jotain vinkki-kolmosia niin saa kertoa :D vähän turhauttaa välillä kun on lähellä muttei kuitenkaan. anteeksi jos nolostutin teitä :)

Kommentit (2)

Vierailija

Se on mahdottoman vaikea selittää:D
Mutta niitähän on tavallaan kahdenlaisia, klitoriksen kautta tuleva orgasmi ja sitten ihan esim yhdynnässä. Se on vaan sen tunteen huippu jostai ei oikein "voi" enää jatkaa..:D en mä osaa selittää! Alkaa just niinku sykkimään ja näin..

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat