Ruokailutottumuksesi Krapulassa?

Vierailija

Terve!

Pitkään on kytenyt villi idea ja unelma,jossa Runebergin lailla,tosin nykypäiväisen sähköisesti,kerään ikäänkuin perinnetietoa tutkiskeltavaksi,ja kenties lopulta jopa pienimuotoisesti kansien väliin.

Tällä kertaa keräilyn kohteena eivät ole nelipolviset runot tai myyttiset kertomukset metsänhengistä ja haltioista,vaan paljon arkisempi ja monille tutumpi aihe ja olotila,nimittäin krapula.
Tilattu,mutta ei-toivottu olotila,joka lähes poikkeuksetta yritetään keinolla tai toisella häätää pois vartaloa vaivaamasta,usein tuo keino on nimenomaan syöminen.
Tästä pääsemmekin itse aiheeseeni,eli ihmisten ravintotottumuksiin krapulapäivän aikana. Uskon, että jokaisella tähän jaloon olotilaan tutustuneella on jossakin vaiheessa "sairautta" iskenyt pakottava tarve ahtaa itseensä uskomattomia määriä joskus mitä uskomattomampia ruoka-aineksia.

Eli ytimekkäästi: Mikä on se Sinun ruokasi,kun eilisilta painaa ja verottaa?
Eritoten tervetulleita lisiä ovat muualta kuin etnisistä pikaruokaloista hankitut lihakasat,mutta toki näitäkin kaivataan,varsinkin,jos harrastat esimerkiksi pizzoissa "normaalista poikkeavia" täyteyhdisteitä.
Jos pystyt kirjoittamaan oheen pienimuotoisen reseptinkin suosimastasi ravinnosta,niin vielä hienompaa!

Myös krapulaan liittyvät tarinat ovat erittäin tervetulleita. Epätodelliset aamuherätykset aivan väärissä paikoissa,kadonneet tavarat,autot,ystävät,ihan mitä vaan. Kaiken otan iloiten vastaan.

Vastauksesessasi toivoisin olevan itse aiheen (eli ruoka- tai sattumus-asian lisäksi) tietoina vain sukupuolesi,ikäsi ja maakunta,josta olet kotoisin.

Vastauksia odotan innolla osoitteeseen: hwov@webinfo.fi

Kaikki vastaukset ovat ehdottoman luottamuksellisia,joten sähköposteissa mahdollisesti näkyviä nimiä ei missään tapauksessa, missään vaiheessa, tulla julkituomaan millään muotoa.

Kiitos!

Terveisin: Henri Vairinen.

Kommentit (0)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat