Alapään kutina

Vierailija

Kyselisin vain sitä että miten tämä alapään kutina, välillä ei ollenkaan ja yhtäkkiä pitää raapia ihan kauheesti... Jatkunut parisen päivää, ja kaikki alkoi seksistä (en tarkoita yhdyntää). Ei itellä oikee oo minkäälaista ideaa mikä vois olla, enkä haluis hetä sännätä terkkarille et varaa ajan gynekologille, enkä usko että on hiiva tai ei sitä tiedä mulla valkovuoto on kyllä ihan normaalia, kai.. Tuntuu et se ois ehkä vähän vetisempää mutten kyllä ole aivan varma... Niin, että ajattelin vain kysästä onko kellää minkäänlaisia ideoita mikä tää voisi olla...?

Kommentit (4)

Vierailija

Itselläni sama ongelma :( Kutina iskee ihan järkyttävänä, en pysty oleen missään ja sitten tuntuu taas ihan normaalilta. Alkoi 1,5 vuotta sitten, jolloin menin gynekologille. Sanoi vaan, että tällasia tulee, kulje mahdollisimman paljon ilman alushousuja (nukkuessa, kotona ollessa), jotta alapää pääsee hengittämään. Lisäks Bellavita-rasvaa (apteekista) tarvittaessa ja sain myös reseptin (Locoid 0,1%). En hakenu tota reseptiä, koska kutina meni ohi tolla Bellavitallaki. 1,5 vuotta kutina oli poissa, mutta nyt on taas alkanu joten uusin ja ostin ton reseptirasvanki. Helpotti paljon, mutta pieni kutina edelleen, joten gynekologille aion varata ajan. Suosittelen, että säkin meet gynekologille.
Haluaisin myös tietää, mitä sulle sanotaan eli jos päädyt gynelle ni voisitko tulla kertoon tänne :)

Vierailija

mulla alapään kutina johtui kans pelkästä kuivuudesta. mutta siihen voi olla myös monia syitä, että jos oireet ei ala helpottaa nii lääkäriin kannattaa ehottomasti mennä.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat