Vaaleista ruskeiksi

Vierailija

Rakkaat sisaret.
Kysyn nyt teiltä mielipidettä asiaan.
Elikkä omistan vaaleat "monisävyiset" rintojen alapuolelle ylettyvät aika tuuheat hiukset, vihreät silmät ja TUMMAT kulmakarvat mutta ne eivät erotu pahasti koska ne eivät ole paksut.
Olen jo kauan aikaan miettinyt että haluaisin värjätä hiukset ruskeaksi koska ruskeat näyttävät aina parempi kuntosilta koska heijastavat valoa paremmin ymsyms ja ruskeathan kehystävät kasvojakin? Nyt vaan se että jos värjään ruskeaksi ja rupeekin kaduttamaan niin on vaikea saada enään takaisin tämän väriseksi.
Omat hiukset ovat oikeasti vaaleatmaantienharmaat.
Kiiiitos! jos joku jaksaa kertoo mielipiteensä että mitä pitäis tehdä :)

Kommentit (5)

Vierailija

Moikka! Kuvailusi perusteella minusta tuntuu, että ruskeat hiukset sopisivat sinulle hyvin, sillä ruskeat hiukset ja vihreät silmät ovat ihana yhdistelmä. Lisäksi, jos omat hiuksesi eivät muutenkaan ole kovin vaaleat niin ruskea voisi näyttää luonnollisemmalta kuin vaaleat hiukset, joista juurikasvu tunkee läpi muutamassa viikossa. Ja uskon, että blondaaminen onnistuu myöhemmässä vaiheessa melko hyvin, jos vaalennat hiuksiasi esimerkiksi asteittain ottamalla ensin vaaleita raitoja ja lisäämällä vähitellen vaalean määrää. Blondaaminen kanntaa tosin tehdä aina parturissa, ettei tule yllätyksiä. Rohkeasti uutta kehiin! :)

Vierailija

Go girl! Ruskeet vois sopii paremmin, ja jos ei, niin vaihtelu virkistää, eikä se blondaaminen loppujenlopuks niin vaikeeta oo! Ite vaalensin just hiukset mustasta kirkkaan vaaleeksi.

Vierailija

voi kiitos! Onks sitte mielipiteitä et pitäiskö pehko käydä värjäämässä kampaajalla ? Ettei tuu vihreitä tai jotain :D nyt kyllä ei ihan riittäis kampaajalle asti?

Vierailija

Siitä vaan värjäämään! :) Pyydät jonkun kaverin auttamaan, tai sitten menet ihan kampaajalle. itse en rupeaisi yksinäni tuollaista hiusmäärää värjäämään. Mutta tuosta takaisin vaalentamisesta, itselläni on vaaleat hiukset myös, värjäsin viime helmikuussa bruneteksi, ja toukokuussa väri oli jo haalistunut sen verran, että pystyin värjäämään ne takaisin blondiksi. Taisin kyllä ottaa muutaman vaalean raidan siinä välissä? No jaah, tämä taitaa kyllä riippua hiuslaadusta. Omistani tumma väri haalenee nopeasti. Tämän nyt vaan kerroin siksi että tällainenkin vaihtoehto on olemassa :)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat