Paras matkakohde?

Vierailija

Tänne voi kaikki suositella hyvää ulkomaan matkakohdetta (mielellään jokin, missä on lämmintä). Olen ajatellut, että jos rahatilanne antaa periksi niin sitten otan äkkilähdön jonnekin ulkomaille ja olisi mukava kuulla teidän kokemuksianne eri maista.. Espanjassa on tullut senverran monta kertaa jo käytyä että jokin muu vaihtoehto olisi kiva.

Sivut

Kommentit (19)

Vierailija

Kaveri suositteli Italiaa. Siellä on aina lämmintä ja mukavia ihmisiä! Jos viihdyt väkitungoksissa, niin kokeile vaikkapa Venetsiaa. Halvimmat ja hienoimmat tavarat löydät San Marinosta ja Cesenaticonista! :)

Vierailija

Nimeonmaan Euroopan maitako? Kypros oli ihan mielenkiintoinen paikka, mutta harkitsemisen arvoinen matkakohde vain jos kestää sen että koko eteläpuoli on englantilaisten hallussa... Fish and chips ei ole mun mielikuvani kreikkalaisesta ruuasta.

Madeira taitaa olla mun lempparini, tai ainakin ehdottomasti Kyprosta parempi. Onnistuu niin rantalomailu kuin muu mielenkiintoinen tekeminen, ja maisemat on huimia.

Jos ei tällä sikainfluenssalla just nyt niin peloteltaisi, ensimmäiseksi olisin kyllä suositellut Meksikoa... Lämmintä on, halpaa, ja ruoka taivaallista. Tarkkaan ottaen Jukatanin niemimaa (en ehkä kuitenkaan valitsisi Cancunia, turha matkustaa niin kauas kun Välimereltä löytyy ihan samanlainen hiekkaranta ja ne samat örveltävät palaneet turistit...).

Vierailija

No ainakin tällä hetkellä on ajatuksena jäädä Euroopan rajojen sisäpuolelle. Mieleni kyllä tekisi lähteä kauemmaskin mutta rahat eivät oikein riitä. Ehkä sitten joskus... =)

Vierailija

Pariisi on minun lempimatkakohteeni, jossa löytyy aina jotakin kaikille. Erityisesti kesäisin paikka on ihanan lämmin. Myös Italia on loistava valinta.

Vierailija

Itse suosittelisin vähän tuntemattomampaa suurkaupunkien sijaan. Britannian lounaisrannikolta löytyy mukava rantakaupunki Brighton. Brighton on oikea kulttuurien mekka, josta löytyy pieniä uniikkeja putiikkeja shoppailijoille, vilkas yöelämä sekä uskomaton ranta (ei hiekkaa vasta kuin vesirajan tuntumassa, kätevä paikka rentoutua ostosreissujen lomassa kun vaatteet eivät likastu hiekasta) aivan keskustan tuntumassa. Myös laiturin päässä oleva huvipuisto/tivoli Brighton Pier on mukava tapa viettää iltaa.

Brightonin hintataso on todella edullinen ja myös etäisyydet ovat hyvät. Brightonista on n. tunnin junamatka Lontooseen sekä etelämpänä pääsee myös kanaalin ylitse Pariisiin.

Vierailija

En ole ikinä käynyt, mutta Karibia kuulostaa mahtavalta, tosin voi olla melko kallis.
Kävin Turkissa, Alanyassa, kesän alussa ja se paikka oli ainakin lämmin! Siellä on rantaa, palmuja, kauppoja, lisää kauppoja ja mahtavia maisemia.
Ranskassa olen käynyt kahdesti ja se on kesällä tosi mukava paikka, myöskin lämmin. Itse en kyllä Pariisista paljon välittänyt, mutta pikkukylät siellä olivat ihania, esimerkkinä Strasbourg Saksan rajan lähellä.

Vierailija

Mieheni kanssa olimme viime kesänä Bulgarian sunny beachilla. Oli ihan ok paikka, mutta en toista kertaa menisi, kyllä yksi kerta siellä riittää. Todella halpaa ja lämmintä siellä oli ja mukavia ihmisiä, lukuunottamatta huijareita :/

Ensi viikon sunnuntaina lähdemme Kreetan Geraniin, onko kukaan käynyt?
Turkkiin haluaisin seuraavaksi mennä tai Espanjaan :)

FYA
Seuraa 
Liittynyt4.6.2009

Tulin noin viikko sitten kotiin Bulgarian Sunny Beachiltä ja oli ihan huippu paikka! Todella halpa ja aurinkoinen maa. Meitä eivät edes nuo huijarit kiusanneet. :)

Toisena suosittelisin Kreikkaa. Lämmin on ja kreikkalaiset ovat erittäin mukavia.

Vierailija

Tulin reilu viikko sitten Kreikan Kosilta. Suosittelen! Ruoka oli hyvää ja kreikkalaiset ihmiset mukavia! Hieman oli edullisempaa kuin Suomessa, eteenkin just ruoka. Retkille kannattaa osallistua, ainakin itse pidin kolmen saaren retkestä tosi paljon. Turkkiinkin on lyhyt matka meriteitse ja sinnekin järjestetään päiväretkiä. Tulee käytyä kahdessa maassa yhden hinnalla siis :)

Vierailija

Kesällä Pietari on kiva, kannattaa vältellä toki miliisejä ja varkaita, joilla ei ole paljoa eroa toisistaan.
Viisumien kanssa ylimääräistä pyrokratiaa, mutta bussiin on helppo hypätä kampista.
Matkahuolto 35€ / Venäläisellä 15-20€ per suunta.

Talvella olisi hyvä lähteä etelään pakoon loskaa..

Vierailija

Mua on aina kiehtonu Afrikka. Kävin pienenä perheen kaa Keniassa ja jäi kyllä ihan mielettömät muistot. Nyt ollaan suunniteltu kaverin kaa matkaa Gambiaan tai Senegaliin. Löysin muuten jonkun Mitä videoo-kilpailun jonka pää voittona on matka Senegalin! Jos kiinostaa Afrikka niin käykää tsekkaa www.mitavideoo.fi!

Vierailija

Acores, autonominen saariryhmä Atlantilla. Kuuluu siis Portugaliin. Aivan ihastuttava paikka, joten tätä kelpaa sanoa parhaaksi matkakohteeksi!
Ei mikään turistiräsä, joten jos haluaa nähdä paikallista elämää kannattaa suunnata ihmeessä sinne. Matkat ihan ok hintaisiakin. Shoppailuaddikteille paljon erinomaisia pikkukauppoja (ja ostoskeskuksiakin). Ihania luonnonrantoja ja niin upea luonto. Kuumia lähteitä, vesiputouksia, sammuneita tulivuoria jne.

Yleisesti siellä on lämmin ilmapiiri ja ollaan ystävällisiä. Elintarvikkeet halvempia kuin Suomessa, mutta vaatteet sun muut melko samaa hintatasoa. Bussit ovat halpoja, olikohan 20 centtiä per nenä ja kulkevat tiuhaan tahtiin. Varsinkin siis pääkaupungissa Ponta Delgadassa.

Suosittelen!

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat