Välinevinkkejä? :)

Vierailija

Tahtoisin kokeilla jotakin uutta, joko itselleni tai niin että siitä olisi kummallekin iloa. Eli mitä leluja suosittelette? :) Kunhan sillä tulee orgasmi niin kokeilen mitä vain ;D

Kommentit (10)

Vierailija

Itseasiassa, täälläkin haluttaisiin tietää minkälaisia leluja olette kokeneet hyviksi? ;>

Olisi mukava yllättää oma mies joskus tämmöisellä!

Vierailija

No meillä on tän näköinen leluvarasto: ruoska,käsiraudat,silmälaput,kahleet,dildoja (eri kokoisia,vibralla ja ilman), anustappi,anushelmet,hierontaöljyä,klitoriskiihottimia( en kyllä oikeen ole itse tykännyt :D ) ja taitaa olla muutama penisrengaskin . Omaan mieleen enemmänkin ruoska ja kahleet :)

Vierailija

Vinkkinä väriseviä leluja hankkivalle: Jos vain raaskii niin portaaton säätö on aika kiva juttu, ainakin omaan tuntumaan valmissäädöt ovat helposti turhankin voimakkaita. Jos ihan irl käy ostoksilla niin monissa paikoissa tuotteitaa saa kyllä käsissä pyöritellä ja testailla voimakkuuksia ym ennen ostamista :)

Meillä on liukkaria (tätä en ihan leluksi edes miellä?! ihan perusjuttu), hierontaöljyjä, silmälaput ja pari värisevää lelua. Ja lisäksi tykkään kovasti semmoisesta melko suuresta, pyöreästä ja pehmeästä siveltimestä. Ei nyt varsinainen seksilelu, meidänkin on "oikeasti" kai joku meikkisivellin, mutta kun en meikkaa niin tuli kokeiltua ihan uuteen tarkoitukseen ja oikein mukavahan se on. Renkaita olisi tarkoitus seuraavaksi kokeilla :) Lisäksi tuolla on sopivaa hetkeä odottamassa kahta erikoiskondomia, toinen sisältää lämmittävää ja toinen puuduttavaa ainetta :)

Vierailija

Meillä on kahet käsiraudat ja vibraattori. Ei olla ihan hirveesti vielä käytetty.. OIkeestaan haluaisin kysyä, että mihin te kiinnitätte käsiraudat, jos esim. sängyssä ei oo mitään mihin vois kiinnittää? Kun ne tuntuu vähän epämukavilta, jos vaan kädet kahlitaan selän taakse. Ja sit että käytättekö aina liukkaria vibraattorin kanssa?

Vierailija

Meille niitä leluja ei hirveästi ole kertynyt, käsiraudat, penisrengas klitoriskiihottimella, liukkari, erikoiskortsuja (lämmittävä,viilentävä,puuduttava,nystytäisiä...),penikseen laitettava helmihässäkkä,dildo,geishakuulat...kaksi viimeistä oikeastaan vain mun yksityiskäytössä. :D Jännä
muuten miten mies voi olla jollekin muovisauvalle mustis. Mutta oon ainakin tehny selväks etten puutteessa aio elää ja mielummin sit tyydyttää ittensä noin ku vieraissa. Meillä noita käsirautoja on kiinnitetty makuuparven kaiteeseen, muualle ei oikein pysty tosiaan.

Hankinnan alla ois anustappi, kun kiinnostais anaaliseksia kokeilla ja sillä olis helpompi varmaan harjotella? Tähän asti ollaan pystytty vaan sormella kokeilemaan, sekin sattuu niin vietävästi.

Vierailija

Jos jotakin pitäisi suositella,niin se olisi kyllä dildoni! Sopiva dildo on orgasmien taivas, värinä vie sinut taivaisiin! Eli kantani tuli varmasti selväksi.

Toisin taas,inhoan penisrenkaita! Mielestäni niissä ei ole mitään apua ja ne ovat hyödyttömiä,kertokaa toki,jos muita kokemuksia :)

Vierailija

Täytyy minnunkin päästä sanomaan noista penisrenkaista. Ihan turhia! Satuin erään miehen kanssa olemaan joka halus semmosta kokeilla, tuli sitten puhetta siitä, miten se toimi ja ilmaisin suoraan kantani että en huomannu mitään eroa ja että oli visuaalisestiki hassu, mutta kyllä mies sitä tykkäsi aina käyttää. En tiedä sitten onko siitä miehelle itselleen jotain iloa?

Mutta omia seksileluja en vielä omista, postissa on kyllä tulossa jo ensimmäinen vibraattori ja dildo ja en kyllä malta oottaa niiden kokeilemista :D Toivottavasti ei mee rahat hukkaan.

Anuski
Seuraa 
Liittynyt12.10.2010

Itse ostin ensimmäisen vibrani 17 vuotiaana. Tosi voimakas, ilmaislahjana tullut Lady finger oli paljon hellempi. Aluksi käytinkin ladya aika paljon, ennen kuin kokeilin muutaman kuukauden myöhemmin tätä voimakkaampaa ja isompaa vibraa ja se tuntukin älyttömän hyvältä! Käytän tätä edelleenkin, kohta 2 vuotta ostosta aikaa. Eipä toi lady tunnu enää missään... ;)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat