Kiinnostunut vai ei ??

Vierailija

Miksi jätkä on välillä kinnostunut mutta välillä ei ?? Hän lähettää viestejä päivittäin mutta yht äkkiä voi olla päivä kun hän ei lähetäkkään mitään ja mesessäkin sanoo vain jtn moi ja mitä kuuluu!!! Kun taas yleensä laittaa paljon sydämmiä joka viestin perään ja juttelee ja kyselee kaikkea. Mistä tämä voisi johtua ??

Kommentit (3)

Vierailija

Kannattaako jätien käyttäytymistä des yrittää selittää, tai edes yrittää löytää mtn syytä tai selitystä?

En mä tiedä, ite on oppinu sen et päivä vaikuttaa kyl aika paljo, ja ehkä seurakin? Jos on yksin ja tylsää nii eiköhän sillo mielummi eti juttu seuraa jne? Ja jos on jtn tekemistä nii silloi taas ehkä yhteyden pito jää vähemmälle. Onhan se itelläki kai niin?:)

Sen sanon, että älä huolestu vaikka ei joka pv viestiä tulisikaan, jos poika on se joka laittaa sulle aina viestiä niin ehkä se odottaa et sä laitat välillä, ketä vaan alkaa kyllästyttää jossaa vaihees jos koko ajan/ joka pv puhuu toisen kanssa. Ei tarvi koko aikaa puhuu ja olla yhessä, mut ei se tarkota et ei tykkäis tai ois kiinnostunu:)

Maltti on valttia:)

Vierailija

No jos ootte suhteessa ni todennäkösesti on... eikä tommonen on-off mitää kerro en itekkää aina oo sellasella tuulella et jaksais pistää sydämmiii..... -.- ei tytötkää oo aina sil tuulel et jaksais kaikkee lepertelyy yms....

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat