työkaveri ja seksi

Vierailija

onko kokemuksia seksistä työkavereiden kanssa? olitteko tuntenu kauan/ette lainkaan? millainen oli sen jälkeinen kohtaaminen?

itse satuin pikkujouluissa vähän juomaan liikaa ja se johti sitte asiasta toiseen.en ole kyseistä ihmistä vielä nähnyt ja tuntuu että toinen välttelee aika lailla.tauoilla ei oo näkynyt, niin kun aina ennen. ei tunnettu ennestään paljoakaan, mitä nyt joskus juteltiin. tiesin tasan tarkkaan, että kyse oli vaan seksistä eikä mistään muusta. mutta niinkun joku aikasemminkin on sanonu, mitä sitä tunteilleen voi.. ajattelin aluks vaan, että tää on vaan tätä.yhen illan hauskaa. mutta ku on psähtyny ajattelemaan, tiedän että olisin halunnu tutustua paremmin kyseiseen henkilöön. kaipaan läheisyyttä ja jotain vierelleni.
aamulla kun lähin koitin samana päivänä soittaa (sovittin että katotaan miten päivä menee) mutta ei vastannu/soittanut takasin. viikon päästä laitoin yhden viestin, eikä vastannut siihenkään. nyt tiedän että jos joskus törmäänkin kys. henkilöön en aio edes tervehtiä. eniten harmittaa miten anto taas jonkun kohdella itteään, mutta miehet on sikoja eikä ota vastuuta mistään.

en tarkota että olisin halunnut suhdetta, vaatinut jotain enempää. kavereina olis silti voinut pysyä. nyt on kiusallista, joskus kuitenkin pitää kohdata toisensa.

mitä mieltä te tästä jutusta? odotinko mä liikaa kun olisin toivonu toisen edes vastaavan.yleensä en edes koskaan harrasta yhden illan juttuja varsinkaan työkavereiden kanssa.

Kommentit (0)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat