Mitä tilaat baarissa?

Vierailija

Liian usein tulee tilattua päärynäsiideri, tai Sex on the beach. Maitopohjaisista en pidä, mutta kertokaahan omia suosikkijuomianne.

Sivut

Kommentit (157)

Vierailija

Mä en noista maitopohjaisista niin välitä. Useimmiten tilailen kuivia siidereitä tai mansikka margaritaa, silloin harvoin kun baareihin eksyn. ;)

Vierailija

Aika harvoin tulee nykyään baarissa käytyä mutta yleensä se on se ihan perus kalja/siideri. Joskus, jos on hyvä rahatilanne ja tekee mieli "herkutella" niin sitten piña colada :)

Vierailija

Kyllähän ne pissisvissyt täälläkin maistuu, ja halpaa on. Maitopohjaisia saatan juoda, kelkkoja.. Seduloissa on myös alku + mixer aika halpaa, joten yleensä juon alku+ ginger ale :)

Vierailija

Tosi harvoin käyn missään, mutta jos, niin tilattua tulee karpalolonkeroa ja erilaisia viinadrinkkejä, joissa ei ole maitoa, energiajuomia, kossua, appelsiinimehua, greippiä tai cocista.
Vihree ja kirpee, jos on limeä on mun lemppari. Epävirallinen drinkki, jonka joka baarimikko tekee eri tavalla ja vain yksi on osaa tehdä sen oikein.
Ja sit sellanen mansikkainen, pirtelömäinen drinkki on kanssa jees.

Tunnistan huonosti drinkkejä.

Muuten juon oikeastaan vain punaviiniä, mutta sitä ei ole tullut kuppiloissa tilattua jostain syystä vielä.

Jos jollakulla on ideoita mainioista marjaisista ja raikkaista viinadrinkeistä, joissa ei ole ylläolevia ainesosia, niin ehdottakaa toki. Mä kaipailin baaritiskien luokse drinkkilistoja, kun en koskaan keksi mitään.

Vierailija

Mäkin kovin harvoin lähden baariin ja siellä juomiset jää usein siihen yhteen.
Mutta punaviiniä, tequilaa tai muuta viinaa juon, joskus harvoin otan kaljan.
Absinttia ottaisin niissä paikoissa missä sitä saa, mutta on niin kallista.

Kun oikein ollaan meiningissä, otan jonkun viinadrinkin vissyllä/mehuilla (esim. lime, karpalo etc.) Myös "pallokala" toimii, siinä on vissiin fisua ja jotain muuta vahvaa.

Corteza, kun näytät karpalolonkerosta tykkäävän, tilaahan joskus viinadrinkki karpalomehulla. Jos haluat, vielä vissyä sekaan. Ei oo makee, mutta hyvä.

Vierailija

Päärynäsiideri, ville vallaton, valkovenäläinen tai vodkabattery tulee useimmiten tilattua. Sillon tällön saatan jotain muitaki kokeilla:)

Vierailija

Tilaan oluen tai siiderin (kumpi sattuu olemaan halvempaa) jos maksan omasta pussista (opiskelijabudjetti), punkkua, tequilaa tai absinttia jos on joku mies maksamassa :P Mitään maitopohjaista en oo koskaan kokeillut, pitäis varmaan, kuulostaa niin jännältä :)

Vierailija

Batterykossua ja kelkkoja tulee aika useasti tilattua. Salmiakkiaki ja karpalolonkeroa tulee kans juotua. Joskus olen maistanu mariannea mutta ei sitä voi ko yhen jua. Tequilaa maistoin tässä pari iltaa sitten ja tais jäähä siihen sen juominen. Aika pahhaa oli.

Vierailija

Yleensä tulee tilattua kaljaa tai kelkkoja. Erimakuiset lonkerot kanssa.. Ja tequilaa. Kulta sitten tarjoaa jotain kalliimpia ja hienompia drinkkejä kuten mansikkaorgasmit ym ym. =)

Vierailija

Jos rahaa on tilillä ihan kiitettävästi, juon rommi- ja jallukolaa muutamat. Lisäksi yksi lämmittävä minttuviinapaukku tekee terää. Jos olen ihan pa, tyydyn vain halvimpaan bisseen, eli vakiobaarissani Urhoon, 3,30 euroa pullo :D. Lisäksi nyt olen siirtynyt punkkukolaan, joka sekin on suht edullista ja juotavaa on huomattavasti enemmän kuin normibissessä jota juon, vaikutus ei ole niin päihdyttävä mutta vie kovan tanssimisen jälkeen janon paremmin pois. Jotenkin ei jaksa enää edes juoda humaltumiseen asti, kai sitä on päässyt siitä vaiheesta sitten pikkuhiljaa yli. Tanssimaan lähden kuitenkin aina kun vaan voin. Ja on käymisen arvoiset bileet.

Ja kyllä jos oikein paljon on rahaa niin tulee tilattua Cuba libreä, fisua sekä sitä jotakin kirpeää omenaista. Cosmoa kaveri tarjoaa melkein aina, ja se on myös alkanut maistua mainiolle.

Mutta suhteellisen äijällä juomamaulla mennään :D

Vierailija

Yleensä vakiona on se karpalolonkero, mutta kun esimerkiksi kaverin kanssa mennään juttelemaan ilman varsinaista "viihdetarkoitusta", saatan ottaa punaviiniä.

Tequilaa otan harvoin, sillä se on niin kovin voimakasta litkua.

Mansikka Margaritaakin kokeilin viimeksi, mutta en tykännyt. Turhan makeaa ja hirveästi sattumia seassa :O Jotenkaan ei iskenyt.

Kellen
Seuraa 
Liittynyt28.5.2009

Siideriä juon kotosalla ja sitten erilaisia drinkkejä baarissa. Tykkään kaikista makeista (: Mansikka margarita, caipiroska, kossubattery, marjanne jne jne.

Kossuvissyä en maista enää koskaan x(

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat