Geelikynnet

Vierailija

Eli olen kiinnostunut ottamaan geelikynnet! Tarkoittaako se samaa asiaa kuin oman kynnen vahvistaminen, vai onko vahvistus ihan eri juttu kuin geelaus? Sen olen ymmärtänyt että rakennekynnet ovat ihan eri asia kuin geelikynnet - materiaali on eri?

Kommentit (4)

Vierailija

Geelikynnet ovat joustavammat kynnet kuin esimerkiksy akryyli. Oman kokemukseni mukaan akryyli kynnet ovat kestävämmät. Geelaus tarkoittaa ihan rakenne kynsiä,omat kynnet viilataan lyhyiksi jonka jälkeen kynnen päälle liimataan tippi (joka muistuttaa hieman tekokynttä) ja tipin päälle aletaan laittaa geeliä,eli tehdään kynsi. Aina kun on laitettu yksi kerros geeliä,ne kovetetaan uunissa jossa on infrapuna valo (muistaakseni) mutta akryyli on ilma kovetteinen,ei tarvitse valoa kovettuakseen. Kannattaa googlettaa Geelikynnet sana ja akryylikynnet. Niissä on paljon eroja :) Ja sitä kautta saat tietoa.

Vierailija

Geelaus ja rakennekynnet on kyllä hiukan eri juttu.

Rakennekynnet tarkoittaa juurikin sitä että oman kynnen jatkeeksi laitetaan tippi ja siihen päälle geeli (tai akryyli).

(Oman kynnen) geelaus tarkoittaa vain nimensä mukaisesti sitä, että omaa kynttä vahvistetaan geelillä mutta pituutta sillä ei saa lisää.

Geelillä ja akryylillä on eroja hiukan, tosiaan että geeli on jonkin verran joustavaa mutta akryyli ei. Akryyli on kestävämpää, eli ei katkea yhtä helposti kuin geelikynsi. Toisaalta, akryyli haisee pahalle, kellastuu eikä ole yhtä kiiltävää kuin geeli. Toiset tykkää akryylistä ja toiset geelistä. Yleensä kynsistudioissa jotka on samassa tilassa esim. kampaamon kanssa tehdään geelikynsiä. Juurikin sen takia kun akryyli haisee aika vahvasti, ettei häiritse muita asiakkaita.

Ja geeli ei sitten liukene mihinkään, se täytyy viilata pois. Akryyli liuotetaan asetonissa pois kynneltä. Jos siis haluaa eroon niistä kynsistä joskus!

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat