Ehdotuksia parisuhteen piristysviikonlopulle? :)

Vierailija

Ollaan sovittu että tehdään kahdenkesken jokin pieni viikonloppureissu parisuhteen piristämiseksi, ehdotuksia kaipailen? :)

Kommentit (4)

Vierailija

Pelkkä hotelliviikonloppu on oikein piristävä! Poikaystäväni kanssa lähdetään vähän kauemmaksi isompaan kaupunkiin hotelliin asumaan pari kertaa vuodessa, ja mikään ei ole sen parempaa. Meidän hotelliviikonloppuun kuuluu tietenkin hyvä ruoka, ehkä elokuva, kaupungilla kiertelyä sekä tietenkin loputtomasti aikaa keskittyä toisiinsa hotellin mukavissa lakanoissa. Aivan loistavaa ja piristävää, suosittelen. :)

Vierailija

No varaatte vaikka jostain kylpylä hotellista huoneen viikonlopuksi ja rentoudutte sielä, käykää uimassa, kuherrelkaa porealtaassa, käykää syömässä hotellin ravintolassa ja tilatkaa aamiainen huoneeseen :) hankit seksikkäät alusasun, jolla voi vietellä miehesi ;) ja hankkikaa vaikka jotain parisuhde pelejä esim. kimpassa ja lemmen leikkipeli, joita voitte pelailla illalla/yöllä huoneessa...

Vierailija

Mökkijutut on ihania. Ihan parhautta. :)

Me ollaan miekkosen kanssa lähdössä tuossa tammikuun lopussa risteilylle Tallinnaan, ja ajateltiin varailla sieltä huone yöksi ja shoppailla ja tutustua Tallinnan meininkiin. :) Awws, sitä odotellessa!

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat