Miesten peniksen koosta?

Vierailija

Mikä on mielestäsi sopiva peniksen koko miehelle? Esim onko 10 cm pieni koko mielestäsi?

Kommentit (14)

Vierailija

Ei ole olemassa oikeaa kokoa penikselle. Jokaisella naisella on omanlainen,- kokoinen,- pituinen ja näköinen vagina. Peniksen koolla ei sinänsä ole väliä, jos sitä osaa käyttää. JOs naiselle ei esim. riitä tietyn kokoinen penis yhdynnässä, voi lisäkkeenä käyttää esim. sormia klitoriksella? Ei ole olemassa pientä eikä suurta penistä, kaikki on median luomaa painetta siitä "millä mies pitää olla varustettu".

Vierailija

Täytyy nyt olla erimieltä Lilliputin kanssa: luulin ennen ettei koolla oikeasti ole väliä, mutta sitten olin kerran miehen kanssa, josta en edes tuntenut, kun hän tuli sisälle, eikä mikään tuntunut yhtään miltään. Enhän sitten tiedä, millaista se seksi olisi ollut, jos hän olisi ollut parempi sängyssä, mutta eipä kauhean hyvää kuvaa jäänyt pienistä peniksistä... Mutten kuitenkaan usko, että iso penis on yhtään sen parempi kuin keskikokoinen.

Vierailija

Vaikka koolla ei ole väliä, niin on silti olemassa liian pieni ja liian suuri. Naisten vaginatkin on kaikki erilaisia, kuten Lilliputti sanoi. Ihanne oliskin, jos jokainen löytäis itselleen genitaaliltaan sopivan kokoisen ja muotoisen kumppanin.

Seksi on kuitenkin paljon, paljon muutakin kuin yhdyntä ja orgasmi. Homman voi hoitaa käsin, suulla, seksileluilla, harrastaa anaaliseksiä... Jos miehen kalu tuntuu väärän kokoiselta, voi esimerkiksi miehen suuseksitaidot osaksi korvata "puutetta" yhdyntöjen osalta. Usein sanotaankin, että ison peniksen omaavat miehet kuvittelevat, että iso koko yksin riittää tyytyttämään naisen ja että pienimuaniset miehet ovat parhaimpia rakastajia.

Vierailija

Toi on mielenkiintoinen kommentti, joka aina tulee, kun on kyse peniksen koosta:
"Peniksen koolla ei sinänsä ole väliä, jos sitä osaa käyttää."
Herää kysymys, miten sitä penistä sitten pitää käyttää, että osaa käyttää sitä oikein? Millainen käyttö on sitä oikeaa käyttöä? Sanotaan vaikka että kysyjänä on esim. 14-vuotias epävarma poika.

Keskivertopenis on n. 14cm, eli sen mukaan 10cm on kyllä lyhyt.
Omien vertailujeni mukaan tuo 14cm riittää, sitä lyhyempi ei vaan tunnu niin hyvältä. Ja paksuudella ei mielestäni ole merkitystä, mitä pidempi, sen parempaan kohtaan se työntäessä osuu. Mutta nämä on täysin mun omia arvioita, perustuen ainoastaan omiin tuntemuksiini eikä missään tapauksessa noudata mitään yleistä linjaa!

Naisen emättimen suulla on paljon hermoja, joten lyhyelläkin kyllä pärjää koska esim. G-piste ei ole kovin kaukana emättimen suulta. Tosin yksilöllistä, mutta jälleen kerran, keskiverto G-piste sijaitsee n. 3-4 cm emättimen suulta. Toisilla naisilla taas tuntemukset ovat herkemmät syvemmällä, minne lyhyt penis ei vaan ylety. Tästähän tämä koko-ongelma on syntynytkin, koska naisetkin ovat niin yksilöllisiä. Eli komppaan Gitanaa:
"Ihanne oliskin, jos jokainen löytäis itselleen genitaaliltaan sopivan kokoisen ja muotoisen kumppanin."

Vierailija
Bamse

Ja paksuudella ei mielestäni ole merkitystä, mitä pidempi, sen parempaan kohtaan se työntäessä osuu.

Minä taas olen tosta asiasta eri mieltä, kyllä mä mieluummin ottaisin lyhyen ja paksun kuin pitkän ohuen.
Mielipiteitähän on niin erilaisia, varmasti jonkun mielestä 10 cm on just täydellinen :)

Vierailija

Eiköhän se "keskivertomitta" heittelehdi aika paljon ton 14 cm molemmin puolin, eli sanoisin ettei toi 10 cm nyt NIIN pieni kuitenkaan ole, on niitä pienempiäkin :D

EI SE KOKO, VAAN TYYLI ;)

Vierailija

Kyllähän tässä on kokoja ja muotoja ehtinyt nähdä ja kokeilla jos minkäkinlaisia:-D Todellakin koolla on väliä! Onhan emättimen koollakin väliä, jos se on "nakkikattila" kyllä kaveri alkaa vahingossa tökkiä peräpuolelle tai jopa korvaan! G-pistettä on etsitty niin kauan kuin muistan. Tähänkin vaikuttaa naisen vartalon kurvit ja koko. Esim. jos on ns. takapilluinen, silloin penis kohdistuu eri tavoin. Etupimppaisella on klitoris kiihonta alueella, jolloin koko hävyn alue pääsee kiihoittuksen alle. Paksuus on kyllä mitä merkittävin tekijä, sillä silloin ei tarvitse edes olla kovinkaan pitkä kun osuu G- pisteeseen ja jos kaveri jaksaa vaan painaa tarpeeksi kauan tai itse ratsastaa päällä - niin silloin voidaan päästä mitä ihanimpaan lopputulokseen.

Mitä tulee 14v epävarman pojan pippeliin...Mielestäni hänen pitäisi unohtaa kaikenlaiset kokeilut vielä useaksi vuodeksi. Pojat kehittyvät tyttöjä hitaammin ja eivät ole valmiita yhdyntään tuon ikäisinä, ei missään nimessä. "sakkolihaa"! Mikäli poika kysyisi minulta neuvoja, kehotattaisin tutustumaan itseensä ja erotiikkaan sekä seksin saloihin kaiken muun kuin pornon kautta.(Ron Jeremy on varmasti kieltämättä parhaita suuseksin antajia, mutta harvapa niitä oppimismielessä katselee?

Tutustupa anatomian kirjan avulla siihen naisen alapään hermotukseen? Synnyttäneenä voin sanoa, että siellä todellakaan ei ole mitään suuria hermopäätteitä, koska naisen tehtävä on synnyttää lapsia ja tuolloin se olisi mahdotonta. Synnytyksen edetessä, vagina levenee ja kohdunkaula aukeaa sekä koko sydeemi siitä riippumatta, vaikka synnyttäisi sectiolla. Episiotomiaa tehtiin ennen melko helposti ja seuraavalla kerralla vanhan arven päälle, joten ei siinä paljon tuntoa ole. Kyllä se tuntemus tulee jostain ihan muusta. Jos muna hakkaa kohdun suulle taitamattomasti, tuloksena on vain kipua eikä se ole kovin tervettä. Senkin olen huomannut, että eri kokoihin tottui. Vagina on siitä jännä epeli, että kun olet jonkin aikaa ilman, jumppaat jne...miehesi/kaverisi sanoo varmasti, että parasta mitä on koskaan saanut sillä tunne on taas kuin neitsyen kanssa olisi:-)

Vierailija

Ilman Grayn anatomiaakin sen kummemmin tutkimatta, jo pelkästään googlesta vilkaisemalla emättimen hermotusta selviää, että kyllä ne suurin osa hermoista ihan oikeastikin sijaitsee siinä ulkosynnyttimien ja etuseinämän alueella. Mitään toista yhtä suurta hermokimppua kuin klitoris siellä ei tietenkään ole, vaan emättimessä sijaitsevat hermopäätteet ovat syvemmällä ihon alla. Näiden hermojen sijainti ja syvyys on kuitenkin yksilöllistä ja siihen liittyy myös tietenkin kiihottuneisuuden taso seksissä.
Samalla tavallahan sitä voi tuntea niin kipua kuin nautintoakin.

Se, mitä tuohon episiotomiaan tulee, niin se alhainen kipu ihan varmaan johtuu pelkästään siitä, että itse synnytyskipu hakkaa epparin leikkaamisen aika kevyesti.

Vierailija

Keskivertopenis on noin 12-13cm pitkä kun niitä mittailee puolueeton taho. Tutkimuksissa joissa miehiä on itse pyydetty mittaamaan peniksen koko, keskiverto on lähempänä 15cm. :)

Ja tosiaan komppaan edellistä, vaginan herkin alue on ihan siinä pinnalla, mitä syvemmälle mennään sitä vähemmän tuntoa kunnes osuu kohdunsuulle ja se vaan sattuu. Tosin kunnolla kiihottunut vagina venyy niin pituus- kuin leveyssuunnassakin. Ja muutenkin tuo on vaginan tärkein ominaisuus, se on vain kudosta ja lihasta, eli se mukautuu. Niin vauvan päänympärykseen kuin keskivertoa pienempään penikseenkin...

Ihan onnettoman pieni penis olisi kyllä pettymys, en mä sitä sano... Mutta normaaliarvojen rajoissa oleva penis, eli esim sellainen 10-senttinen, ei ole mitenkään liian pieni. Voi olla että joutuisi itse näkemään vähän enemmän vaivaa lantionpohjan jumppauksessa, mutta ei se minun makuuni liian pieni olisi varsinkin jos kuitenkin paksuutta löytyisi.

Vierailija

Minä olen lukenut jostain ja olen kans sitä mieltä, että pituudella ei ole niin väliä kun taas paksuudella. Naisen sisällä olevissa senämissä on se herkkä tunto. Ja sen olen huomannut itsekkin kun olin kerran sellasen miehen kanssa jolla oli ohut ja pitkä niin se ei tuntunut missään.=S Kun taas olin sellasen miehen kans jolla oli vähän keskivertoa lyhyempi mutta paksun se on ollut kaikkein paras panoni ikinä.;D

Niin ja eihän naisen sisälle nyt kovin pitkä penis mahu sehän saattaa sattua.=S Voihan sen paksun peniksenkin olla vaikea saada naisen sisälle jos nainen on tiukka.;D

Minä pidän miehistä joilla on paksu penis. Kyllä se saa pitkäkin olla mutta ei keskivertaista pidempi. =D

Vierailija

Minusta on kyllä aikas pieni koko tuo.

Oman mieheni penis on nimittäin n. 22-23cm.. Että totta, mulle ois ainakin iha liian pieni :D

Ja se on just sopivan kokoinen, tarpeeksi pitkä ja paksuuskin kohillaan. Niin, en oikeen osaa kuvitella muita kokoja, mutta eipähän oo kyl minun vaginassa muut penikset käyneetkään kuin tuo, ja tuskin käyvätkään.

Mutta sehän on yksilöllistä mikä tuntuu kenestäkin hyvälle. Jokaisen vagina tai penis on täysin omanlaisensa, ja mieltymyksiä on niin erilaisia. Toisille merkitsee pituus toisille paksuus...

Mut oman mieheni penis on aika iso, jos kattoo noita tutkimus tuloksia mikä on keskiarvo peniksen koolla.

Mut minulla ei oo tuosta kyllä mitään valittamista, jos minulta kysytään niin täydellinen kalu on mun poikaystävällä, ei jätä kuivaks... :D :P

Vierailija

Näihnhän se on. Naiset haluaa isoa, eikä sille mitään voi. Sori vaan pienimunaset, naisenne varmasti rakstaaa teitä ja varmaan seksikin on ok. Mutta nautinnon ne hakee minunlaisilta.

T: 24cm/5,9cm

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat