Laihdutuspillerit

Vierailija

Olen ajatellut jo jonkin aikaa, että olisin todella kiinnostunut noiden vaikutuksista, pienestä asti kun on ollut pyöreyttä eikä parin vuoden lenkkeilyilläkään ole tullut saavutuksia, kunto on kyllä hyvä, mutta en vaan laihdu. Tiedän, että se on itsestään kiinni, mutta en vaan keksi enää muita keinoja miten jaksaisin arkielämässä paremmin, päivittäin aiheuttaa mieletöntä masennusta se, että yrittää töiden jälkeen jaksaa käydä mahdollisimman tehokkaasti lenkillä, yleensä hölkäten noin kuuden kilometrin matka paristi viikossa ja muina iltoina sitten jotain pientä jumppaa.

Joten kysynpä teiltä, että mahtaako jollakin olla kokemusta noista kyseisistä pillereistä? Ja mitkä ne vaikutukset sitten ovat, tuleeko kuukaudessa mitään ulkonäkömuutosta ja jos niin onko niihin pillereihin jäätävä "koukkuun" että niiden teho säilyy..? Ja kiinteytyykö iho laihtumisen myötä? Tutustuin yksien pillereiden mainokseen, jossa väitettiin, että iho kiinteytyy sitä mukaa kun läski lähtee. Kuulostaa uskomattomalta... Ja lieneekö sitten terveydellisiä vaikutuksia?

Kiitos jos joku jaksoi edes lukea, tiedän että kuulostaa naurettavalta, mutta omalla kohdallani tämä saattaisi vaikuttaa positiivisesti elämänasenteeseeni.

Kommentit (7)

Vierailija

Eipa tuo kovin naurettavalle kuulostanut, ihan normaalia puhetta :)

Tuota henkilokohtaisesti IKINA en ole kokeillut moisia pillereita, mutta lukenut niista olen sitakin enemman! suosittelen lukasemaan muutaman artikkelin (joita kylla piisaa!) pakkotoiston foorumeilta. (Linkkia en nyt valitettavasti pysty laittamaan :/, mut googlella loytyy varmasti!)

Onnea yritykseen!!

Vierailija

Ensinäkin harrastat liian suppeasti eri liikuntamuotoja. Esimerkiksi uinti on hyvä tapa kiinteyttää itseään ja aerobinen liikunta laittaa makkarat poikki ja pinoon. (Omasta kokemuksesta)

Laihdutuspillerit ovat harvoin oikeasti toimivia. Yleensä tuotteen markkinoijat ovat vain onnistuneet hyvin tehtävässään.
Nekin laihdutuspillerit, jotka "toimivat" tarvitsevat toimiakseen liikunnallisen elämäntavan ja terveen ruokavalion. Näin ollen kun pillerit toimivat ihmiset luulevat sen olleen pillereiden ansiota, vaikka oikeasti laihtuminen on heidän omaa aikaansaannostaan.

Tulikin mieleen, että minkälainen ruokavaliosi on? Syötkö säännöllisesti 4-5 pientä ateriaa päivässä? Naposteletko paljon? Juotko paljon vettä?

Vierailija

Oon vakavasti päättäny että joulun jälkeen muutan elämäntavat terveellisemmiksi, tosi en voi sanoa että nytkään olis kovin epäterveelliset kun en juo enkä polta, juo limua...mutta karkkia kyllä tulee syötyä vähintään kerran viikkoon. Ajattelin, että pillereiden avulla pääsis sinänsä hyvin alkuun, että syöminen jäis vähemmälle ja jaksais siten liikkuu enemmän. Oon haaveillu vatsapenkin ostamisesta,sillä vois harjotella niinä iltoina kun ei tuu käytyy juoksemassa...Motivaatiota riittäis, alkuun pääsy on vaan niin hankalaa. Kunto on onneks hyvä, kun kesäisin tuli käytyy juoksulenkillä useita kertoja viikossa. Nää loskapaska kelit vaan masentaa niin pirusti, kun iltaisin ei enää näe lähteä lenkille ja sitten se vaan jää :/ Mut miten noitte pillerien kanssa, kos ne kerran kuntoilun ohessa saa rasvan lähtemään, niin pieneneekö jo ennestäänkin pienet tissit siinä sivussa? mistään ei oikein saa neuvoa, ei edes tuotteen nettisivuilta, kun sivut ulkomaalaiset :/

Vierailija

Tissit pienenee kun laihtuu. Itse en laihtunut kuin seitsemän kiloo, joista viis tuli takas lihaksina. C-kuppi vaihtui B:hen :O. Enkä ollut edes ylipainoinen.

Reseptittä myytävät laihdutuslääkkeet eivät välttämättä toimi toivotulla tavalla. Mainokset aina vain lupaa liikoja ja jokainen firma ylistää tuotteitaan. Juttele mieluummin lääkärisi kanssa eri lääkevaihtoehdoista.

Se on hyvä, että otat terveet elämäntavat lääkkeiden rinnalle. Onko sulla mahdollisuuksia lenkkeillä esim. jossain stadionilla? Jos ei, niin on olemassa muitakin liikuntamahdollisuuksia. Jos ei tahdo maksaa kuntosali- ja jumppakerhomaksuja, niin ihan kotonakin voi tehdo hurjan paljon kaikenlaista. Erilaiset jumppavideot ovat tehokkaita, kotoinen kuntopiiri jne.

Vierailija

Minkähänlaisia laihdutuspillereitä olet kokeilemassa? Suurin osa markkinoilla olevista "laihdutuspillereistä" on täyttä huijausta, varsinkin ne EasyShopping-kuvaston ihmelääkkeet. Voivat myös sisältää ties mitä myrkkyjä, koska niitä ei välttämättä ole tutkittu kunnolla. Se, että tuotteen nettisivuiltakaan ei saa kunnolla selkoa ei ainakaan lisää luottoa kyseiseen valmisteeseen.. Jos todella haluat (ja tarvitset) laihdutuslääkkeitä, suosittelen kysymään lääkäriltä tai apteekista neuvoa...

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat