en jaksaisi aina vain ottaa suihin

Vierailija

oon seurustellut nyt puoli vuotta kerrassaan ihanan miehen kanssa, jonka kanssa kaikki muu menee hyvin paitsi seksi. esileikkiä meillä ei juurikaan ole, vaan heti "sille päälle" sattuessaan mies tulee pussaamaan ja änkee käden suoraan pikkuhousuihin, kun olen vielä täysin kuiva. hetken sormiaan sisään työnneltyään (joka lähinnä hiertää) sitten rupeaa tunkemaan kuiviltaan itseään sisään. tuntuu sitten hänestäkin varmaan vähän epämukavalta kun en ole juuri ollenkaan kosteana, joten yleensä hän hetken päästä lopettaa ja pyytää ottamaan suihin. näin siis käy AINA, paitsi silloin kun mies pyytää vain suoraan ottamaan suihin, koskettelematta minua ollenkaan ensin.

oon koettanut vähän hidastaa vauhtia, että ehtisin kostuakin kunnolla ennen itse yhdyntää, mutta mies silti vain survoo väkisin sormia sisään eikä muuten juurikaan hyväile. joskus ehkä puristelee rintoja vähän ensin.

suuseksiä hän ei myöskään minulle anna, kolme kertaa on hieman kokeillut. silloin se on kestänyt korkeintaan minuutin. olen silti jälkeenpäin aina kehunut sitä, miten hyvältä se tuntui ja yrittänyt kannustaa kokeilemaan jatkossakin, mutta eipä sitten...

oon vaan niin kyllästynyt olemaan aina se "antava" osapuoli ja ottamaan häneltä monta kertaa viikossa suihin saamatta itse mitään. oon yrittänyt välillä tuoda seksiongelmiamme esiin, mutta mies ei ole erityisen halukas niistä puhumaan ja vaihtaa usein aihetta.

mitä voisin tehdä? onko kenelläkään muilla vastaavia kokemuksia tai jotain vinkkejä? haluaisin kovasti, että suhteemme toimisi tältäkin osin, mutta kun on aina seksiyrityksen tai pelkän suihinoton jälkeen niin käytetty olo kun tuntuu siltä, että mies välittäisi vain omasta nautinnostaan. :(

Kommentit (5)

Vierailija

Meillä kyseinen ongelma kesti vuoden. Pelkkää suihinottoa ja käsitöitä ja itse jäin täysin koskemattomaksi. Suosittelen sellaista hyvin suorasanaista keskustelua, vaikka se ei miestä kiinnostaisikaan. Jos ei huomiota keskusteluun heru, niin korota ääntä (ja tarvittaessa kunnolla) ja selitä kuinka vakava tilanne on ja pyydä ottamaan sinua enemmän huomioon. Meillä tämä toimi mainiosti ja nyt olen itse pääosassa petipuuhissa ja seksi on todella paljon "tasa-arvoisempaa".

Vierailija

Ja jos ei mies vielä suorastakaan puheesta ymmärrä ottaa sunkin seksitarpeita huomioon, niin älä enää ota siltä suihin. Varsinkin nuoret ja kokemattomimmat miehet eivät välttämättä tajua, että nainenkin haluaa tyydytystä ja orgasmeja seksistä, vaan käyttävät naista tyydytysvälineenä.

On ikävä, jos suhde toimii muuten hyvin, paitsi seksin osalta. Toimiva seksi, josta kumpikin saa tyydytystä on kuitenkin toimivan ja pysyvän suhteen a ja o. Toivottavasti pulmanne ratkeaa:).

Vierailija

Vaihtoehtosi ovat mun mielestä
a) miehen vaihtaminen toiseen
b) miehen oikeaoppinen kouluttaminen
c) liukuvoiteen käyttö

Fiksut miehet tekee kaikkensa, jotta saisi naisen kiihottumaan ja laukeamaan. Mies on joko hyvin itsekäs tai sitten oikeasti vain täysin taidoton.

Jos olet puoli vuotta sietänyt moista käytöstä, niin nyt on korkea aika hakea muutosta. Opettele sanomaan miehellesi mitä sinä haluat ja mikä sinusta tuntuisi hyvältä. Sen jälkeen näytä hänelle miten haluat miehesi sinua koskettavan. Voit esim. aluksi kosketella itse itseäsi miehesi seuratessa ja sitten ottaa hänen kätensä käteesi ja painaa miehen sormia oikealla kohdalle. Ohjeistat häntä sormettamisessa.

Ellei näillä ohjein tule toivottua tulosta, niin kehotan ostamaan liukuvoiteen. Tai vaihtamaan miestä.

Vierailija

Meilla välillä kans toi ongelma. Joskus kostun ku mies vaan kertoo haluavansa seksiä, mut välillä menee kauankin aikaa kiihottua, ja stressaa ku toinen joutuu "odottelemaan" että oon valmis. Tekee yleensä kuitenkin parhaansa, vaikkei ymmärräkään ettei sormettamisesta pitäis todellakaan alottaa. Välillä ei oo tehny sen takia mieli ollenkaan.. Ehdotan että näytät sille ton viestin tai ainakin referoit sen sisällön sille suullisesti, eli puhut sille niinku kerroit meille. Jos mies välittää sun hyvinvoinnista ja on kunnon rakastaja niin yrittää opetella huomioimaan sut paremmin. Jos mies taas ei meinaa uskoa, kannattaa antaa aika painavaakin kritiikkiä, mutta hienovaraisesti. Miehet osaa välillä olla varsinaisia pölkkypäitä ja himokkaina itsekkäitä. Tsemiä!

Vierailija

voi kuulkaas rakkaat naiset ongelma minkä näen lähes teillä kaikilla on se, että te ette puhu suoraan asioista miehille! Jos et halua ottaa aina vain suihin, kerro se hänelle. Jos et halua, että mies aloittaa sormettamalla sinua, kerro se hänelle.
Teette suuren palvelun itsellenne (ja jos joskus ero tulisi niin seuraavalle naiselle)
Itse keskustelen aina asioista mitä haluaisin kokeilla sängyssä ja mistä en erityisemmin pidä ja seksielämäni on ihanaa ja toimivaa! Rohkeasti vain keskustelemaan ja jos miesystävä ei suostu ymmärtämään selvää kommunikointia niin vaihtoon mokoma!

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat