Ärsytys =P

Vierailija

Ei tykkää tuosta Gina Tricotin flash-mainoksesta joka lävähtää suurena ruudulle aina kun tulee Cosmon sivuille. Ei alusvaatemainoksessa sinänsä mitään pahaa ole eikä kauniissa naisessa, mutta luettuani terveys ja hyvä olo-palstan kehonkuvakeskusteluja, juttuja laihuuspakkomielteestä ja itseinhosta tulin pakostakin ajatelleeksi että onko ihan hyväksi pakkosyöttää cosmolaisille kuvaa langanlaihasta, rintavasta vähäpukeisesta tytöstä joka keekoilee porbahtavissa asennoissa. Kaikella kunnioituksella, mutta tämä on juurikin tyyppiesimerkki siitä vääristyneestä naisihanteesta jonka pakkosyötöstä monet nuoret naiset kärsii =P.

(Lisättäköön vielä että toki kuvan tyttö voi olla luonnostaan hoikka ja rintava enkä tätä mallia mitenkään paheksu, mutta haloo, jotain muutakin kehonkuvaa cosmolaisille välillä. Eikös Cosmo puolla "normaalimittaista" naisvartaloa ilman laihuuspaineita jne...?)

Kommentit (3)

Vierailija

Oon miettinyt ihan samaa, en tosin tämän mainoksen kohdalla. Outoa, että joka puolella puhutaan siitä, miten vääristynyt nykypäivän median antama naiskuva on ja miten syömishäiriöt vaivaavat yhtä jos toista, ja siitä huolimatta mainoksia langanlaihoista kaunottarista tuputetaan joka puolelta.

No jaa... ei voi ymmärtää :D

Vierailija

Median syy. Odotan kovasti sitä päivää kun kurvit ja naiselliset muodot palaa takaisin "muotiin". Inhottaa se että pääkaupunkiseudulla näkee laihoja naisia alusvaatemainoksessa teipattu bussipysääkin seiniin, ja viime keväänä BUSSIN KYLJESSÄ nainen alusvaatteisillaan. Voi herranen aika, ja sit monet nuoret sairastaa anorexiaa ja bulimiaa..

Rakastan noita Doven mainoksia, ne on "aitoja"!! Se että naiset median mukaan täytyisi näyttää että omistaisi 15- vuotiaan kropan, on jo aika sairasta! Kurvit kunniaan ;D

Vierailija

Olen ehdottomasti samaa mieltä teidän kanssanne, mutta haluaisin kuitenkin muistuttaa, että yleensä mediaa ei voida ainakaan yksin syyttää syömishäiriöistä. Media voi toki olla yksi monista syistä, mutta hyvin harvoin edes se päätekijä. Eihän henkiseen sairauteen sairastuta kuvaa katsomalla.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat