Miehet ovat ikuisia lapsia ?

Vierailija

Mielipiteitä ja perusteluja asiaan.

Kommentit (2)

Vierailija

No osa naisistakin on ikuisia lapsia, eivätkä kaikki miehet ole ikuisia lapsia:) Eikä tuo ikuisena lapsena olo ole mitenkään huono asia, jos sitä vaan on sopivassa määrin. Lapsuuteen kuuluu muunmuassa(jos kaikki menee hyvin) kaikenlainen kokeilu, viattomuus,hauskanpito ja optimistisuus. Jos nämä asiat unohtuvat aikuisiällä, niin huonosti käy.

Tiedän miehiä, jotka ovat täysin uusavuttomia ja muutenki lapsellisia. Mutta tiedän myös vastaavia naisia. Eräskin kinusi puoli vuotta, että saisi muuttaa pois kotoa, mutta sitten kun hän sai kämpän, piti vanhempien käydä siivoamassa sitä koska tyttö ei jaksanut. Toinen neitokainen ei ollut eläissään tiskannut tai siivonnut kun muutti kotoaan pois. Nämä henkilöt olivat käytökseltäänkin siis todella lapsellisia.

Poikakaverini jaksaa yhä intoilla autoista ynnä muista moottorivehkeistä, ja pienenä leikki pikkuautoilla. Ite tykkään pukeutumisesta ja laittautumisesta ja tein pienenä vaatteita barbeille. Eli eiköhän meistä jokainen kanna lapsuuttaan ja lapsellisuuttaan mukanaan sinne hautaan saakka:)

Vierailija

Tyttö- ja poikalapsia kasvatetaan eri tavalla, tyttöjä opetetaan huomioimaan muiden tarpeet, poikia omansa. Jo tarhassa tytöt leikkivät kotia ja pojat riehuvat. Näin hyvin karkaesti yleistettynä. Ehkä siksi, kun aletaan aikuisten oikeasti leikkiä kotia naiset alkavat pyörittää arkea esim. siivoamaan ja tekemään kotitöitä. Miehiä ei ole koskaan kasvatettu olemaan vastuussa arjen toimivuudesta ja he pysyvät ikuisesti lapsina.
Tämä oli siis yksi vaihtoehto, en todellakaan ole sitä mieltä, että kaikilla menisi näin! Meitä on moneksi.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat