Seksikkäimpiä musiikkivideoita, joissa esiintyy NAINEN

Vierailija

Minun piti nyt oikein tämän asian takia tänne rekisteröityä ja kirjoittaa viesti. Itse ainakin pidän musiikkivideoiden katselusta, vaikka siinä olisikin naisia, jotka liikkuvat seksikkäästi. Vaikka aivan täysin hetero olenkin.

Kaverin tupareissa jokin aika sitten jäi vaivaamaan sellainen asia, että siellä näin todella hyvän musiikkiavideon ja hyvän kappaleen, mutta en muista siitä mitään muuta, kuin että siinä oli muistaakseni kaksi naista (välillä varmaan useampiakin, kait?), jotka tanssivat ja liikuttivat lanteitaan oudolla tavalla seksikkäästi ylösalaisin ilman, että muu keho liikkuu. Se oli todella taitavaa ja hienon näköistä. Muistaakseni ainakin toinen naisista oli tummaihoinen. Ja muistelisin, että se olisi ollut se laulaja. Toivottavasti osaisitte auttaa minua tässä. Vaikka tehtävä onkin lähes mahdoton.

Mutta kiinnostaisi muutenkin meidän cosmonaisten mielestä seksikkäät musiikkivideot, joissa esiintyy naisia? Tälläisiä keskusteluja harvemmin näkee, mutta kuitenkin lähes jokainen nainen tykkää katsoa toisia naisia, jos ne oikeasti tanssivat taitavasti ja seksikkäästi, mutta ei tietenkään sellaista yliampuvaa hetkunkeikutusta.

Kommentit (5)

Vierailija

ei kyllä mitään käsitystä mikä video mahtanu olla kyseessä...

mun mielestä seksikäs musavideo on christina aguileran dirty! =)

Vierailija

Minäkään en osaa auttaa tuossa musiikkivideossasi. Mutta omasta mielestäni seksikkäin musiikkivideo missä on naisia, on Pussy cat dolls:in Buttons :)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat