Joululahjaongelmia...?

Vierailija

Joulu on niin mahtavaa kuin myös aivan järkyttävän stressaavaa aikaa! joka vuosi mietin pääni puhki, että mitä ostan pukin konttiin vaarilleni, appiukolleni, isälleni, kahdelle veljelleni ja avomiehelleni. Naispuolisille henkilöille (äidille, siskolle, jne..) on paljon helpompaa shoppailla, mutta entäs sitten näille miehille, joilla tuntuu olevan jo lähes kaikkea? Lahjaideoita miehille?

Kommentit (3)

Vierailija

itse ajattelin ostaa itselleni seksikkään korsetin ja tietysti siihen kuuluvat alushousut ja pin upit. laitan toiseen olkaimeen lapun missä on miehen nimi niinkuin lahjapaketeissakin on ;) jotain "pysyvää" pitäis keksiä kans.. että ehdotuksia vaan ilmoille!

Vierailija

HOP!
Mulla on HYVIN suuri ongelma ostaa 21-vuotiaalle miehekkeelle joululahjaa. Kun haluis ostaa jotain merkityksellistä, mutta ei sitten taas liian "Nössöstä" :D Töissä tuli mieleen, että ottais musta ja koirasta kuvan ja pistäisi pöytäkehyksiin. Sitten siihen lisäksi lahjakortti korukauppaan, tai ite menis ostamaan. Sitten tekis sellasen lahjakortin ite että 5x10min hieronta tai rapsutus( tuo tykkää kun sitä rapsutetaan selästä xD) Mutta sitten aloin taas miettimään, että miten saan otettua itestäni ja koirasta hyvän kuva, pitääkö se oikeen koruista. Pää räjähtää -.-'

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat