Raskaana??

Vierailija

Elikkäs menetin neitsyyteni poikaystävälleni kaksi päivää sitten jäin vain miettimään hänen kanssaan ettei vain sattunut mitään vahinkoa koska käytimme hetken huumassa yhtä kortsua neljä kertaa eli siis kun vaihdoimme asentoa hän luiskahti ulos ja hän tulis sisään sillä samalla... Tarkistimme kyllä asian valoa vasten ettei siinä ollut reikää eikä ollut mutta huolestuttaa silti :D taisin raapaista kerran sitä kortsua mutta en varmaan niin pahasti että olisi tullut vahinkoa :/ ja seksin jälkeen alavatsa oli hieman kipeä enkä tiiä mistä sekin tuli varmaan jännitin liikaa :D mutta ensikertalainwen kun olen niin huolestuttaa vain.

Kommentit (5)

Vierailija

Luulenpa vaan ettei oo syytä huoleen.. ja niitä asentoja tulee tietystikin vaihdettua niin monta kertaa... tietty kantsii välillä katsoa onko kortsu vielä paikallaan.
Ei se alavatsan kipeys kyllä liity tähän, varmaan vaan jännityksestä ?!:)

Mutta jos sua nyt huolettaa niin odota menkkoja, jos myöhässä, niin tee sitten testi !

Vierailija

huh enää sitten vain se että oliko kynteni riittävän terävä että se menisi rikki :O poikaystäväni väitti että kattoi sen kortsun mutta ei nyt niin sataprosentin tarkkuudella että näin mietin jälkiehkäisypillereitä mutta ne on jo niin vahvoja ja apteekki ei ole täällä "metsässä" auki huomenna eikä tnä :/ ja jos kävisi niin että kahden viikon päästä huomaisin että olisin raskaana olisi aivan pakko keskeyttää se mutta vanhempani eivät vain saisi tietää sitä koska he vannoivat että olemme liian nuoria siihen ja he erottaisivat meidät :( että toivottavasti se on niin että vanhemmille ei ole pakko sanoa abortista...

Vierailija

sitten toinen pointti, jos kortsu hajoaa.. se hajoaa kunnolla, sen kyllä näkee:p

ÄLÄ RESSAA:) jos vahinko on käynyt, VASTA sitten mietit lisää. joten älä mieti nyt asiaa, koska ei sille oikeen mitään voi nyt tehdä.

Vierailija

Älä nyt vielä huolestu! Eihän mitään merkkejä raskaudesta ole (tosin kaksi päivää sitten, mutta kuitenkin).

Jos menkat jää välistä, tee raskaustesti. Sillähän se selviää. Mut en usko, että on mitään syytä huoleen.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat