biseksuaali

Vierailija

Mitä miehet ajattelevat, jos kerron olevani biseksuaali?
Olisiko se kauheeta? :O

Kommentit (8)

Vierailija

Enpä usko. Itse olen bi ja mulle ei ole sanottu mitään negatiivista. Yleensä miehille tulee sellanen tyhmä virne naamalle, mut ei sit muuta oikeestaan. :) Suosittelen kertomaan heti alkuun asiasta.

Vierailija

Itse olen bi ja sen olevan aina sanonut ja kuullut vain positiivistä kommenttiä yleensä. ja tyhmän virneen nähnyt naamalla :D kerro pois vain heti.

Vierailija

Riippuu aika paljon kasvatuksesta, sanoisin. Nykyiselläni on aika uskovat vanhemmat, ja vaikka hän ei itse siitä uskonnosta niin välitä niin hänestä mies-mies ja nainen-nainen suhteet tuntuvat "epäluonnollisilta".
Ei hänellä kuitenkaan ole mitään tällaisia henkilöitä vastaan, mutta ei hirveästi innostunut siitä kun sanoin, että voisin mäkin olla naisen kanssa :D

Vierailija

Riippuu ihmisestä tietenkin.

Itselle ei ole vastaan tullut oikeastaan negatiivisia kommentteja, paitsi yksi tapaus; ottaen huomioon, että tämä mieshenkiö oli asunut maalla koko ikänsä ja asia oli aivan uusi hälle. 8 )

Mutta enpä usko että valtaosalla miehistä on mitään pahaa sanottavaa, ennemminkin "tyttörakkaus on niin kaunista". tai sitten löytyy niitä juntteja, joille tulee heti mielikuva lesbopornosta.

Vierailija

Suurinta osaa miehistä tuskin haittaa, ovat vaan innoissaan. Ja 90% todennäköisyydellä vastaavat "voi kiva sithän voitaisiin ottaa toinen nainen kolmanneksi pyöräksi mukaan" (...voi herra isä >< tässä vaiheessa mä aina räjähtäisin)

Vierailija

Itse kerroin poikaystävälleni olevani bi vasta kun olimme seurustelleen n. 8 kk. Olisin varmaan aiemminkin kertonut, mutta asia selkeni itsellenikin vasta noihin aikoihin. Olihan hän hieman järkyttynyt. Lähinnä sitten sen takia kun hän kertoi myös oman äitinsä olevan bi ja osasyy hänen isän ja äidin eroon aikanaan oli hänen äitinsä bi seksuaalisuus. Poikakaveri sitten kysyi, että tarvitseeko hänen nyt sitten pelätä, että lähden joskus seurustelumme aikana toisen naisen matkaan. Ei tietenkään sanoin, uskollisena pysyn vaikka mitä olisivat mielihalut milloinkin.Hän siis on täysin hyväksynyt asian ja minut. Tätä juttua taisi paljon helpottaa hänen oman äitinsä bi-seksuaalisuus.

Vierailija

Riippuu varmaan aika paljon miehestä. Kun kerroin poikaystävälle, hän sanoi, ettei se mitään, kunhan rakastan häntä ja haluan olla hänen kanssaan.

Vierailija

aina ku oon ite kertonu, miehet on suhtautunu tosi hyvin. eka hölmistyneet katseet, ja sit "vau" :D
mut jostain syystä heteromiehillä on tosi oudot käsitykset bi-naisista. esim, eksäni(mies) mielestä, jos suutelen miestä, se on pettämistä, jos taas naista se ei ole pettämistä. siitä huolimatta, että ties mun olevan lähempänä lesboa kun heteroa.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat