Ongelma. Mistä kimppakivaan seuraa?

Vierailija

Ollaan miehen kanssa jo pitkään puhuttu että kimppakivaa olis kiva kokeilla. Saada siis toinen nainen mukaan sänkyyn. Nyt on herralla synttärit tulossa ja sanoi tietenkin etten saa mitään lahjaa ostaa.. Ja jos jotain aion ostaa niin ostan sitten ittelleni jotain kivaa miehen silmäniloksi. Puhuttiin sitten että ikimuistoiset synttärit tulis jos päästäis kimppakiva toteuttaa.
Tässä on nyt pari viikkoa aikaa ja nyt on vaan ongelmana se, että mistä löytää se toinen nainen!? Ystäväpiirini kaikki naiset kokeilunhaluisia, mutta varattuja. Osaako kukaan kertoa jotain neuvoja? Paniikkihan tässä alkaa iskeä. Olisi kuitenki kiva päästä toteuttamaan tämä "lahjaidea"

Kommentit (2)

Vierailija

Eniten oon törmännyt tällaisen seuran hakuun netissä mutta en suosittele sitä. Kaikenlaisia hörhöjä liikenteessä.

Jos kukaan luottofrendeistäsi ei hommaan lähde mukaan, olisi ehkä seuraava idea ihan toimiva: Käykää parina iltana ennen H-hetkeä yökerhoissa, ehkä jopa enemmän sellaisissa tihkuvissa sellaisissa. Sieltä löytyy varmaan sinkkuja tai muuten kokeilunhaluisia rohkeita naisia.

Vierailija

Joo no netistä en ihan heti viittis ettiäkkään siihen seuraa.. ties mikä mörkö sieltä tulis.
Yökerho homma vois olla ihan toimiva ellei asuttais eri kaupungeissa ja täällä ei oikeen mitään vakavasti otettaavaa paikkaa olis mistä edes haluais mennä etsimään "seuraa".
On mulla nyt kyllä pulma. Ehkä täytyy hylätä tää idea ja yllättää mies jotenki muuten

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat