Epävarma

Vierailija

En enää itsekkään tiedä mitä ajattelen omasta käyttäytymisestä ja onko minulla minkäänlaista normaalia tunneälyä.

Kaikissa paikoissa ja lehdissä sanotaan että miehet rakastavat itsevarmoja naisia(mukaan lukien pitkäaikainen poikaystäväni).

Oma itsevarmuuteni on kuitenkin hyvin vähäinen vaikka sitä yritän peitellä vihaan muita kauniita ihmisiä enkä tahdo poikaystäväni edes koskaan näkevän heitä (SIIS EDES NÄKEVÄN AIVAN NAURETTAVAA), koska tunnen oloni pahaksi vaikkei poikaystävä sanoisi mitään tai edes näyttäisi katsovan (emme kommentoi toisillemme edes poikkeuksellisen hyvännäköisistä ihmisistä, minä ainakin ja luultavasti hänkin vain kavereiden keskuudessa). Poikaystäväni on erittäin huono näyttämään tunteita tai kehumaan (kehuu minua joskus ja aivan riittävästi). Silti toivon aina kun olemme eri paikoissa juhlimassa ettei siellä missä hän on ole kauniita naisia.

Mielipahaa tuottaa myös esimerkiksi poikkeuksellisen kauniit vähäpukeiset naiset/ stripparit ja ajatuskin että poikaystävä katsoisi heitä.
En ymmärrä ongelmaani koska tiedän ettei poikaystäväni pettäisi ja että hän rakastaa minua. Asia vaivaa vain minua ja tahtoisin saada edes vähän itsevarmuutta ja tuntea olevani riittävän hyvä.Jokaisen "yritys"kerran aikana kumminkin tulee itku etten ole tarpeeksi hyvä missään yms. ja siinä vaiheessa ei taaskaan tunnu enää yhtään itsevarmalta. Kun joku mies/miehet huomioivat minua en ole siitä mitenkään ylpeä tai saa siitä mielihyvää koska en pysty ajattelemaan muuta kuin sitä että he yrittävät iskeä minua vain helpon pillun toivossa.

Olen koulukiusattu ja se ilmeisesti vaikuttaa paljonkin asiaan.

En osaa vastaanottaa kehuja vaan ajattelen että ihmiset valehtelevat. Todellakin typerää ajattelua ja tahdon tästä eroon.

En osaa käsitellä ongelmaani itse mutta en kehtaa asiasta puhuakkaan..taas aivan turhaa avautumista mutta jos joku samaistuu niin olisi mukava kuulla miten itse olette miettineet ja kuinka käsitelleet asiaa?

Kommentit (3)

Vierailija

totuushan on että aina löytyy joku itseä kauniimpi/muuten menestyneempi. näitä vähäpukeisia ja kauniita tyttöjä on kuitenki joka puolella ja se pitää vaan kestää; kaduilla, telkkarissa, netissä, ihan missä vaan. jos poikaystäväsi ei niitä kuitenkaa pahemmin huomioi ni ei pitäs olla mitään hätää. sitä paitsi siihen löytyy jokin erityine syy että miksi se on juuri sun kanssa, voit vaikka kysyä siltä :)
eikä se ulkonäkökään tee kenestäkään loppuen lopuks onnellista. se kaunis tyttö joka saa sut ahdistuneeksi saattaa olla itsekki ihan yhtä lailla ahdistunu ku tuntee ittensä epävarmaksi kaikkien niide meikkien ja vaatteidenkin alla.
eli muutos lähtee sun omista ajatuksista. pitää vaan ohittaa kaikki noi tollaset pahat ajatukset sillä niistä ei oo mitään hyötyä. positiivisuus sen sijaan näkyy kauaskin ja se kyllä huomataan :)

Vierailija

Minä olen myös epävarma. Pidän itseäni melko kauniina; huolehdin ulkonäöstäni, pukeudun hyvin, meikkaan kauniisti ja saan myös paljon huomiota miehiltä. Tämän lisäksi olen kihloissa miehen kanssa, joka rakastaa ulkonäköäni ja minua ja myös tuo sen ilmi sanoissaan ja teoissaan. Olen kuitenkin myös koulukiusattu; uskon, että luokkani tytöt olivat minulle kateellisia, koska tein jo lapsena esimerkiksi mallin töitä, ja tästä syystä he syrjivät minua.

Olen suhteessani epävarma ja tästä syystä melko mustasukkainen. En pidä siitä, että kihlattuni näkee muita kauniita naisia. Ahdistun, jos kihlattuni moikkaa jotain vähänkään nättiä tyttöä. Ajatuskin siitä, että kihlattuni katselee strippareita tai pornotähtiä ahdistaa minua. Olen jopa joskus epävarma tilanteissa, joissa kihlattuni ja ystäväni kohtaavat; pelkään, että hän "vaihtaa" minut johonkin heistä. Kihlattuni on itseni tavoin todella sosiaalinen, mutta välillä on vaikeaa hyväksyä se, että hän tuntee paljon ihmisiä ja juttelee kaikille. Asumme kuitenkin tällä hetkellä eri paikkakunnilla, joten uskon, että se parantaa tilannetta ja luo minulle itsevarmuutta, sillä en ole mustasukkainen siitä, mitä kihlattuni tekee opiskelupaikkakunnallaan. Luotan siis kyllä häneen, mutta jotkut tilanteet laukaisevat epävarmuuteni.

Kihlattuni välillä kysyy minulta: "Mitä mun täytyy tehdä, että uskot, että rakastan vaan sua?". Mielestäni siitä ei olekaan kyse, vaan minun pitäisi rakastaa myös itseäni.

Vierailija

Niin se kai vain on että ellei itseä rakasta ei voi kukaan muukaan rakastaa sua, mutta mä ainakin varsin hyvin tiedän miten masentunut olen eron jälkeen (saattaa kestää vuosi(a)kin) että pääsen suhteen yli ja asiaaa varmasti pahentaa exän kaunis uusi tyttöystävä..

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat