Brunette vai BLONDI?!

Vierailija

Mielestäni on aika ''rasistista'' että esim elokuvissa on aina blondi. Ja kun kysyn mieheltä: Blondi vai brunette?
He vastaavat blondi. MIKSI!? MIksi aina BLONDI!?
Itse olen brunette ja olen kysynyt omalta mieheltäni kumpi on parempi, hän sanoi että pitää enemmän brunetesta, johtuuko siitä että ei halua suututtaa minua?
Minä en itse pidä blondeista, johtuen siitä että he ovat kauniimpia kuin minä -.-''
Olen aina mustasukkainen kun kävelen poikaystäväni kanssa kaupungilla ja näemme kauniita BLONDEJA naisia.. Hän ei niitä katsele eikä mitään.. Mutta silti.. Onko mustasukkaisuuteni turhaa tässä asiassa??

Mutta ovatko blondit naiset ns. seksikkäämpiä kuin brunetet??
Millainen on miesten ''ihanne kuva'' naisesta. Tunnen myös rumia blondeja..

Poikaystäväni kertoo että olen todella kaunis brunettena, eikä tahtoisi minusta blondia.
Hänen exänsä oli blondi, ja olen tavannyt hänet.. Sain mustasukkaisuuskohtauksen.
Eli tiedän että hän pitää blondeista..

Onko tämmöinen mustasukkaisuus turhaa?

Sivut

Kommentit (30)

Vierailija

Poikaystäväsi pitää ehkä blondeista, mutta vielä enemmän bruneteista, koska on kanssasi nyt. Tai sitten hän vain rakastaa sinua sellaisena kuin sinä olet,hiusväristä huolimatta:) Veikkaan varovasti, että mustasukkaisuutesi on turhaa mikäli poikakaverisi ei oikeasti haikaile eksänsä perään.

Eivätkä läheskään kaikki blondit ole kauniimpia! Onneksi myöskään kaikki miehet eivät oikeasti pidä blondeista. Blondien ihannointi taitaa olla maailmanlaajuinen ilmiö, ehkä siksi että barbiet,pornotähdet,missit,Marilyn Monroe ja monet muut "kauneusihanteet" ovat olleet juuri vaaleatukkaisia.

Heitän varovaisen ja (liian) stereotyyppisen arvauksen, että hiusten värjäämisessä blondiksi on jotain "uskaliasta ja rohkeaa" ja nämä naiset myös laittautuvat enemmän,joten näyttävät toisten silmissä kauniimmille. Minäkin tunnen rumia blondeja, mutta se johtuu ehkä enemmän heidän luonteestaan kuin naamastaan:D

Vierailija

Siis oikeasti. Suurinpiirtein kaikille ihmisille, miehille ja naisille, jotka tunnen, on yhdentekevää minkä väriset hiukset jollakulla on, vaikka suurin osa kuitenkin kysyttäessä kallistuu tummempiin. Jos minulta kysyttäisiin, millaiset hiukset olisivat miehellä ihanimmat, vastaisin pitkät mustat, mutta kuitenkin olen rakastunut mieheen jolla on lyhyet vaaleat hiukset. Hiustenväri ei merkitse mitään, pikemminkin arvostelen ihmisen "blondiuden" pukeutumisesta ja meikkaustyylistä. Tummatukkainen voi olla yksinkertainen pissis, vaaleatukkainen todella fiksu.

Mulla on sellainen mielikuva, että vaaleatukkainen nainen on kaunis, tummatukkainen seksikäs, näin kärjistäen. Mutta kuitenkin musta seksikkäin hiustenväri naisella on punainen :D Ehkä johtuen tuosta Morganin villiys-teoriasta, koska punainen on musta vielä blondejakin räväkämpi :) Ja tässä toinen teoria blondien suosioon: se on maailmankartalla mustaa/brunettea huomattavasti harvinaisempi aitona hiusvärinä, joten ehkä sen glamour perustuu "eksoottisuuteen".

Omat hiukseni ovat olleet about kaiken väriset, ja olen huomannut, että minuun suhtaudutaan vähättelevämmin kun olen blondi. Kaikissa hiusväreissä saan yhtä paljon huomiota miehiltä, mutta brunettena selvästi fiksummilta miehiltä. Punatukkaisena taas olen itsevarmimmillani, mikä varmaan sekä viehättää että pelottaa.

Vierailija

Ah, ihana lukea darklingin juttuja, tai on hauska huomata, että joku puhuu ikäänkuin suullani, nyt jo toisen viestin verran :D Eli, olen paljolti samaa mieltä hänen kanssaan. :)

Blondiuden suosio johtuu varmasti pitkälti siitä, että se on paljon harvinaisempi hiusväri kuin tumma tai brunette.
Samaa mieltä olen myöskin siitä, että blondit ovat ehkä suloisia ja kauniita, mutta tummat ovat ehdottomasti seksikkäämpiä, ja tämä nimenomaan naisissa!
Itse olen omalta hiusväriltäni todella vaalea, lisäksi olen vaalentanut voimakkaasti lisää hiuksiani ja silti mieheni uskaltaa sanoa rehellisesti pitävänsä enemmän tummahiuksisista, mutta että hän rakastaa minua, oli minulla sitten vaikka vihreä tukka. Oikeasti miehiä tuskin kiinnostaa yhtään, minkä värinen tukka naisella on.
Värjäsin kyllä vuosi sitten mustaksi ja pidin siitä väristä itselläni enemmän. Johtunee varmaan siitä, että koko elämäni olen ollut blondi. Nyt jossain vaiheessa tummennan takaisin, enkä todellakaan mieheni mielipiteen vuoksi, vaan ihan oman tahtoni takia.

Blondiudessa on kyllä se ärsyttävä piirre, että silloin henkilöä ei oteta niin vakavasti, kuin tummatukkaisena. Ainakin itse olen saanut koeka tämän. Toisaalta, enemmän saan iskuyrityksiä vaalea hiuksisena, kuin tumma, mutta ne nyt ovat muutenkin samantekeviä minulle.

Vierailija

Itsellä välillä tulee kiinnitettyä huomiota siihen kuinka monissa leffoissa naispääosan esittäjä on vaaleatukkainen ja hänen paras ystävänsä tummatukkainen. Lisäksi todella monen hääpukuliikkeen ikkunassa oleva mallinukkekin on vaaleatukkainen ja itelle välillä tulee hassu fiilis että eikö tummatukkaisesta saa kaunista morsianta... Tuo ajatus nyt johtuu lähinnä omasta epävarmuudesta joka välillä ponnahtaa esille, sillä itse olen brunette ja kovinkin tummatukkainen ja vaikka poikaystävänikin kehuu hiuksiani ja muutkin niitä kehuvat, silti vaaleatukkaiset tytöt näyttävät silmissäni kauniimmilta. Mikä siinä sitten on, en osaa sanoa.

Vierailija

Itselläni on sama ongelma että olen mustasukkainen blondeilla! Itse olen punapää mut oikeasti olen brunette kans.

Kaverin kanssa olemme miettineet samaa ja hän oli lukenut jostain et miehet haluavat blondeja kun he ovat hyviä ottamaan suihin. No kysyin kerran yhelt pojalta et miks kaikki miehet aina ihastuvat blondeihin! Hän ei osannut vastata siihen. Sitten kysyin et senkö takia te haluatte blondeja kun he ovat hyviä ottamaan suihin! Se ei kuulemma pitänyt paikkaansa.

Se voi olla et blondit NÄYTTÄVÄT seksikkäiltä, mutta eivät ole sängyssä sen parempia kuin muutkaan.

Punapäistähän sanotaan et ne ei pääse taivaaseen mut ne ovat hyviä sängyssä. Tai toisin niin että ne ei pääse taivaaseen vaan ovat hyviä ottamaan suihin. Itse en ole omasta mielestäni sen parempi kuin muutkaan.

Itse olen päättänyt sen et jos joku mies ei huoli minua punapäänä tai brunettena nii etsiköön itselleen sit blondin jos pitää tätä kauniimpana. Että en aio olla blondeille enää mustasukkanen eikä muittenkaan kannata.

Vierailija

Mun mielestä taas brunetet ja punapäät on parempia, ku blondit ja mustahiuksiset. Mutta ei niitä kauneudessa voi todellakaan vertailla, kaikissa on rumia ja kauniita ja jotain siltä väliltä. Itelläni pidän ruskeita tai punaisia yleensä, tällä hetkellä ruskeat. Ja en oo kyllä ennen ajatellu mutta useimmiten mua lähestyy baarissa ihan fiksun oloiset miehet, tosin en kyllä usko että se johtuu hiusten väristä millään tavalla. Mun poikaystävä tykkää punasista hiuksista eniten, ja vaikuttaa siltä ettei blondit oo koskaan erityisemmin viehättäny sitä.

Vierailija

Marska, en usko että suihinottotaidot korreloi mitenkään hiusvärin kansa:D.

Ja sitäpaitsi miehiä ja makuja on yhtä paljon erilaisia kuin on hiusvärejäkin kaupan hyllyllä. Ja jos joku tykkää enemmän blondeista, niin se ei tarkoita aina sitä, että mies vaatis itselleen blondia, eikä vilkaisiskaan muihin. Itse tykkään tummatukakisista miehistä, mutta silti voisin seurustella vaalean kanssa. Luulen, että kokonaisuus ja personallisuus on hiusväriä paljon tärkeämpi, ellei mies sitten ole hyvin pinnallinen.

Oloen itsekin ollut blondi, brunette ja punapää. Enkä tajua yhtään mistä höpisette, kun sanotte, että teihin suhtaudutaan eri tavalla eri värisenä. Olen saanut iskuyrityksiä tomppeleilta brunettena ja punapäänäkin ja mua on otettu vakavasti blondinakin. Ja kukaan mies ei ole vaihtanut mua toiseen tai pitänyt mua vähemmän kauniina hiusvärimuutoksen takia. En ole miehelle vain hiusväri, vaan kokonainen ihminen, jolla on persoonallisuus, mielipiteitä, kauniit kasvot, hyvä kroppa...

Ainoa stereotypia, joka mulla on aiheesta blondi vs brunette on: blondi on söpö, mutta brunette on seksikäs;). Eikä sekään pitä välttämättä paikkaansa, kun tarkemmin miettii.

Vierailija

Kun omalta mieheltäni olen kysynyt, minkä värisistä hiuksista hän naisilla tykkää, hän on aina vastannut ettei värillä ole väliä, ei hän oikeestaan edes tiedä.

Suhteemme aikana olen vaihtanut hiusteni väriä mustasta vaalean kautta punaiseen. Nyt kokemuksen kautta voin todeta, että punaiset hiukset tuovat huomattavasti enemmän säpinää makuuhuoneen puolelle, kuin muut sävyt ;). Ainakin oma mieheni näyttää siis olevan eniten punapäiden perään.

Mielestäni ei voi kuitenkaan yleistää, että joku hiusväri olisi parempi kuin muut, vaan jokaisen pitää itse kokeilla mikä itselle on paras. Joku saattaa näyttää super-seksikkäältä blondina ja toinen täysin aneemiselta. Muunmuassa ihon väri ja kasvojen piirteet vaikuttavat siihen, mikä hiustenväri kullekin sopii.

Eikä pelkän hiustenvärin pitäisi mustasukkisuutta aiheuttaa. Jos on mustasukkaista tyyppiä, niin varmasti seksikäs brunetti aiheuttaa aivan yhtäpaljon kateutta kuin blondikin.

Vierailija

Jos multa kysytään niin punaset ja todella tummat ja mustat hiukset on kaikkein seksikkäimmät. Jo pelkästään senkin takia että suurimmalla osalla blondeista (sori tytöt) ne blondit on sellaset kusen keltaset ja hamput. Ja joka ikinen mies keltä itse olen kysynyt niin on pitänyt enemmän tummista. Ja ihan turha tällästä edes on miettiä. Ei ne hiukset ratkase vaan kasvot (+ kaikki muu)

Ja hei tytöt, mitäs tää nyt on että tiedetään rumia blondeja ja brunetteja.. eiks meidän kaikkien pitäny olla kauniita? :D

Tuli tossa myös mieleeni että kuinkahan moni meistä cosmonaisista tuntis sen vastaan tulevan cosmonaisen uhkana? Hassua että me kysellään apua täällä toisiltamme ja sitten oikeasti jos vastaan kävelis niin saattais saada vaan vihasen mulkasun kun toinen on toistaan kauniimpi :D

Vierailija

Herrojen mieltymys vaaleaveriköihin näyttää johtuvan siitä, että vaaleat hiukset, heleä iho ja viaton vaikutelma edustavat suurinta mahdollista puhtautta, jonka miehet tietenkin haluavat tahrata

Vierailija

Ottaisin tämän vanhan keskustelun esiin nyt... Olen itsekin erittäin mustasukkainen, ja vihaan blondeja. Ja tarkoitan nyt oikeasti, että todella VIHAAN. Olen seurustellut kohta vuoden. Poikaystäväni on muutamia kuukausia sitten sanonut (en muista missä tilanteessa) pitävänsä blondeista. Ottaa päähän ihan kamalasti, pidättelen itkua tätä kirjoittaessani. Olen niin katkera!! Poikaystäväni tsekkaa aina vastaantulevat tai edessä kulkevat blondit ja heidän perseensä. Asiasta on keskusteltu, ja poikaystäväni tietää, että en voi sietää sellaista käytöstä ja että se loukkaa minua kovasti. Hän on vähentänyt sitä tässä seurusteluaikana, mutta taas yhtenä päivänä bussissa hän tuijotti koko matkan yhtä näyttävän näköistä blondia... Musta tuntuu, että vaikka kuinka rakastan poikaysävääni, en tiedä pystynkö jatkamaan hänen kanssaan. Ajatella, hän tykkää blondeista, niistä huorista... Mä en kelpaa hänelle, en riitä, vaikka hän sanookin niin. Tiedän, kylven itsesäälissä ja olen yrittänyt kaikin keinoin vähentää mustasukkaisuutta, käyn jopa terapiassa keskustelemassa aiheesta. En vain oikeasti kestä... ;( Auttakaa siskot, onko samanlaisia kokemuksia..? Ai niin, asia on erittäin vaikea, ja saattaisin ehkä selvitä siitä, jos mustasukkaisuuteen ei olisi aihetta, vaan poikaystäväni olisi jättänyt asian siihen, että kertoi tykkäävänsä niistä. Mutta se tekee asiasta sietämättömän, että hän katselee niitä... Hän sanoo itse, että yrittää parhaansa, mutta koska on ennen minun kanssa seurustelemista tottunut tsekkaamaan kaikki huorat ja muutkin naiset, ei ole helppo opetella pois tästä tavasta... Ja blondit täällä, älkää pahastuko...

Vierailija
Omelatta

Ajatella, hän tykkää blondeista, niistä huorista...

Ei ole kovin kivasti sanottu kenestäkään, varsinkaan yleistäminen hiustenvärin perusteella ei ole oikeudenmukaista. Se ei ole kenenkään blondin vika (eikä varsinkaan syy huoritteluun), että sun miehesi sattuu pitämään blodeista (moni mies on hänen kanssaan samaa mieltä ja silti seurustelee onnellisesti bruneten kanssa). Eli turhaa kohdistat vihasi kaikkiin blondeihin. Sun mies ei olisi sun kanssa jos et hänelle riittäisi ja hän ei rakastaisi sua ;) Eli mun mielestä ei kannattaisi olla ihan niin mustasukkainen. Kaikki miehet huomaa kyllä ympärillä pyörivät kauniit naiset, ja sama toisinpäin, kyllä naisetkin komeita vastaantulijoita tsekkailee.

Vierailija

Itse olen tälläinen luonnostaan todella vaaleahiuksinen sinisilmäinen tyttö ja kadehdin tummahiuksisia eksoottisen näköisiä tyttöjä. Olen myös sitä mieltä, että tummahiuksiset ovat seksikkäitä ja eksoottisia, kun taas tälläiset minun näköiset perus kauniita/suloisia. Poikaystäväni on kyllä vahvasti sitä mieltä, että blondi on paras hiusväri, todella vahvasti.

Minulle ei todellakaan sopisi tummemmat hiukset, koska olen niin vaalea ja toisaalta en viitsisi edes hukkaa tätä omaa väriäni, koska se sattuu olemaan luonnostaan niin hyvä. Tuntuu, että kaikki värit vaatteissa sopivat paremmin tummahiuksisille ja itse joudun pohtimaan kovasti miten pukeudun, etten näyttäisi yliampuvalta, tyrkyltä, stereotypiablondilta, vaikka en sellainen todellakaan ole.

En ole huomannut, että minuun suhtauduttaisiin mitenkään eritavalla, kuin muun hiusvärin omaamiin tyttöihin, mutta mistäs stä tietää kun on aina ollut blondi :D

Ei voi kyllä muuta sanoa, kuin että suoraansanottuna v*tuttaa tämä stereotypia juttu, miksi kaikkien bimbojen pitää värjää hiuksensa blondiksi. Luonne ratkaisee loppujenlopuksi.. Taida kyllä olla aika mielipiteetön tässä asiassa, siis silloin kun kyseessä on luonnollinen/ luonnollisen näköinen blondi, eikä mikään playboy-/pornotöhti/joku teini pissis.

Vierailija

en usko että hiuksien värillä on väliä jos toista oikeasti rakastaa, hiusten väri kertoo tyylistä ja millainen sinä olet. eikä kaikkea kannata ottaa niin henk.koht.jos tuntisit olosi kauniimpana blondina nii kokeile pois.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat