Hyvä parturi-kampaaja tampereella?

Vierailija

Siinä se jo tulikin :) Eli kaipaisin jotain uutta hiustyyliä niin onko kokemusta keneltä löytyis ideoita ja taitoa? Kiitokset jo etukäteen :)

Kommentit (7)

Vierailija

Mene Puutarhakadun Placeen Niinalle (tai kelle tahansa muulle), ideoita riittää :) Älyttömän hyvä paikka, hyvät tuotteet ja ammattitaito huipussaan! Paikka on ihan Onnelan vieressä, tosi lähellä Anttilaa. Melko hinnakasta mutta ainakin omat kokemukset tästä ko. paikasta ja nimen omaan tuosta kampaajasta ovat lähes täydelliset!! :) Laadusta kannattaa maksaa :) www.place.st

Vierailija

Eikö löydy muita kokemuksia tamperelaisista hiustyypeistä? Nimenomaan idearikasta etsiskelen... Ja tietysti sellasta kenellä olis silmää sanoo, mikä sopis :)

Vierailija

Kiitokset vinkeistä! Kävin Placessa Lauralla ja paikka todellakin on aivan loistava :D Voin suositella kaikille, ainaki Lauralla oli tosi hyviä odeoita ja vaikutti asiantuntevalta ja kokeneelta :)

Vierailija

placessa olen itsekin käynyt, mutta lakkasin käymästä nyt kun jo toisen kerran en saanut sitä mitä halusin. edellisellä kerralla pyysin kylmän sävyisiä tummanruskeita hiuksia kun ihoni on kesät talvet violetinpunainen, sain oranssit hiukset. näytin kamalalta kauan aikaa.. nyt viimeksi halusin vaalentaa hiuksiani hieman raidoilla, no ei tullut vaaleita raitoja, vaaleanoranssit.. tuntuu että placessa ainoa väriä mitä saa on oranssi..

tukkateekin linnea ja alex-jaanos sen sijaan ovat aivan ihania. alex-jaanokselle menin siis molemmilla kerroilla kun placessa pilasivat hiukseni..

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat